Prvi spot Vučića i pre objave kandidature (VIDEO)

Visokobudžetna reklama lidera SNS od jutros kruži društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Odakle pare za takav spot,jel to Soros??? Sto se tice spota onaj ko visoko leti nisko pada…takodje ko sanja haos taj haos i pravi…Hvala Vucicu i otvori padobran kada budes opet sanjao da udobnije padnes sa kreveta a da zaboravili smo kako ti mozes da sanjas kada samo radis po 24h

  2. Kakva glupost. Avionom uvek komanduje jedan covek, kapetan. Tu nema mesta demokratiji. Avion nije drzava. Drugo, avion pripada nemoj kompanije i kapetan leti avionom tamo gde je dobio nalog. Kojoj kompaniji pripada ovaj avion?

  3. Strah je jedno od najjacih osecanja. Osim straha i sirenja panike nemaju sta drugo da ponude.

  4. Video je ocigledno snimljen mnogo ranije, zasto se Vucic licemerno i lazno prikazivao da "jos nije odlucio".
    Koristi se avion – koji, koje kompanije i cija sredstva su potrosena, drzavna ili te kompanije.
    Tzv. "putnici" su ucestvovali besplatno ili o trosku gradjana Srbije ili mozda avio kompanije – koje.
    Poslanici naroda, pitajte bar vlast, policiju, tuzilastvo. Toliko nam dugujete.

  5. Mislio sam da će biti "Mogu li ja malo da vozim?".
    I bez toga, manje mi se povraća na stari hit "Jul je kul".

  6. Jedino istinito ovde je da Srbija jeste avion u padu, putnici se bacaju jedni na druge i vrište u očaju, dok u kokpitu sede dve neuke budale koje su umislile da znaju da upravljaju ““vazduplohovom““. Tragikomično.

  7. Немогу а и не знам шта да кажем. Седимо са друштвом и неко пустио спот. Сви пљујемо и то редом , верујте , одакле и ко му даје паре, ко ће да буде убеђен у поруке овога , ко молим вас и то бре ко !!!?? Опет ће , по мени ботови, страначки запослени, прости, ма глупи да гласају и то против своје савести из интереса , али дај боже да се опаметимо и нема га више.

  8. Ha, ha radikalski Hajlender – "Moze biti samo jedan!".
    Kakav eksplicitan prikaz delovanja uma Pametnog Velikog Vodje i njegovog shvatanja neukosti glasaca!
    Spotu fali kraj, kad avion udara u kule bliznakinje…

  9. Reklama ili spot koji je pogodio sustinu, a nikako nije visokobudzetna kako vi kazete jer su je snimali clanovi stranke. Ne mora sve sto izgleda skupo, da zaista i mnogo kosta!

  10. U normalnoj državi, oba kapetana putnici bi izbacili napolje iz aviona bez padobrana! Avion bi prizemljio autopilot, tj. institucije. Nadam se de će spot videti prof dr Slavica Đukić Dejanović, i o njemu dati svoj profesionalni sud, a zatim napisati i odgovarajući uput .

  11. SKANDALOZNO ! Napravio je spot sa Air Serbia a prećutkuje gubitak kompanije od 67 miliona! Kako ga nije sramota? Ovo je skandalozno da skandaloznije ne može!

  12. Koliko mi je poznato, predsednik je od imovine imao dve bespravno podignute vikendice i dedovinu u Bajčetini, pa ko mu je onda žirant za ruski kredit za kampanju… Gospoda drugovi dele mandate i funkcije pre izbora kao da su dobili nasledstvo, a mi treba izlaskom da damo legitimitet već ugovorenom dilu …

  13. Pre gotovo 5 godina smo čuli od Gdje Prpe najbolju dijagnozu: "Vučić iskreno laže." Nisam gledao spot (nemam ni nameru- i ovako iskače AV i iz wc šolje i rerne) ali mi je potpuno jasno da nije snimljen juče već je sniman u vreme kada je davao izjave da nema nameru da se kandiduje jer ima preča posla. Još jedna u nizu subjektivnih shvatanja istine AV.

  14. Podrška i potvrda podrške od svih koje ja znam! Ali, i sa Istoka i sa Zapada, Sjevera i Juga – iz svih pravaca zemlje i sveta, sa kojima je Vučić veze i prijateljstva gradio. Simbolika ovog predizbornog spota realno odražava stanje u Srbiji. Srbija je u usponu, nikakva turbulencija taj uzlet ne može zaustaviti. Da li ga usporava? Da, ali kad kapetan zna kurs, džaba vama vaše turbulencije, jer Vučić pobeđuje sve one koji su navodno ,,već pobedili"!

  15. A zato je znači Vučić kasnio na sednicu Glavnog odbora. Snimao je visokobudžetski spot. Ko je finansirao ovaj vic? Da nije možda …..

  16. Dragi putnici birači,pogledajte dole u more,ona crvena tačka je čamac za spašavanje,a u čamcu sedim ja, vaš pilot,AV!

  17. Našem dragom premijeru, preporučujem da ovaj spot sačuva za kampanju 2032. godine. Do tada će, verovatno, u ovoj zemlji biti 50% onih koji su se makar jednom u životu vozili avionom (oprostite, mislila sam na vazduplohov).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.