Prvo dijalog sa vlašću pa grupisanje opozicije

Jeremićevo priznanje o neslaganjima sa Đilasom otvorilo mogućnost stvaranja više opozicionih grupacija

Ostavite komentar


  1. Ne znam koja je teza više pogresna. Narod hoće jednu kolonu Al da na njenom celu ne bude ni Jeremić ni djilas ni obradovic već neko novo lice. A kada će se grupisati_ potpuno je nevažno . Ako bi se već sada prestrojili u jednu kolonu ne bi ni morali da pregovaraju sa SNS barabama, koje im svakako neće dati ništa znacajno .

  2. E sada je Vučić obrao bostan.Ako opozicija nadje u Usa(Bajdenu),Kini,Rusiji,EU podršku ..ostaje samo da ubede narod!

  3. O kakvom se „ozbiljnom dijalogu vlasti i opozicije “ ovde govori kada se vecinski vlasnik Srbije ne skida vec danima sa ekrana u obracanjima naciji ? Kad mislite da oslobodite medije , sto je preduslov svih uslova i razgovora ? Do tada ce on da sa naobraca naciji do narednih izmisljenih izbora ? Dajte ne pravite se vise blesavi i ne zavodite narod praznim i laznim pricama.

  4. znaci moj zahtev za formiranje prvo PRELAZNE VLADE pa tek da se otpocne sa pripremom za odrzavanje FER izbora , je dovoljan za cenurisannje komentara ?

    1. A moj zahtev je da ja budem predsednik vlade, i „zaradim“ 619 m. evra. Nego, ko bi bio u toj prelaznoj vladi, ovi što ni cenzus od 3% nisu u stanju da predje i koji imaju po 0,5% podrške? Onda bi trebalo imati stotine ministara, da se svi udovolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.