Prvo Vlada pa inauguracija

Premijer Aleksandar Vučić izjavio da će dužnost predsednika Srbije preuzeti 30.ili 31.maja

Ostavite komentar


  1. Predlazem svim borcima protiv diktature da se proslava u vezi inauguracije odrzi u sredu 31. maja sa pocetkom u 18 h, na platou ispred skupstine, nezavisno od toga kada ce zvanicno ona biti zakazana. Razlozi su sledeci: A) Jedan broj nas vec postaje nestrpljiv i ne moze vise da ceka ovaj velicanstveni dogadjaj. B) SNS je vec najavio da ce tom prilikom biti spontano organizovano veliko narodno veselje sa gostima iz cele Srbije, uz prevoz i sendvice, pa da se ne guramo i ne delimo svoju radost ni sa kime. C) Mozda ce neki od njih biti ratoborno raspolozeni, ko ce iskazati vecu odanost, pa da ih pustimo da oni to sami rese, izmedju sebe, jer mi ionako nismo zainteresovani. D) Nase prisustvo bi se moglo na medijima protumaciti kao pomirenje i podrska, pa da i to izbegnemo. E) Naravno, ne zaboravimo poklone. Neka svako, kako je red, ponese sa sobom neki par stare obuce, koju cemo ostaviti na gomilu ispred skupstine. Simbolicno, da slavljenici na celu sa AF imaju u cemu sto pre da odu, gde, gde god hoce!
    islim da je ovaj program sa nase strane sasvim dovoljan.

  2. Predsednik ce biti tek posle inauguracije,Srbija ce do tada vec dobiti premijera.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 7

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.