PS: Vučić je sušta suprotnost Đukanoviću

Ostavite komentar


  1. Ko su ovi? Dok ovog Vučić nije dovukao u vladu nisam ni znao da postoji.

  2. A vi Socijalisti, da ćutite. Vaš šef, taj večiti polaznik of ….English language,
    neka prvo nauči bar nešto Engleskog jezika, a ne samo da troši vreme u prebrojavanju državica koje su povukle svoje priznanje kosova…
    Inače ostajete zauvek u Vučićevim gaćama… .

  3. Bilo bi potrebno da nam sociolozi objasne kako smo stigli do ovog stupnja društva gde se svi utrkuju da se uvuku u “ v.isoko …. “ Basara, Aleksandru Vučiću.

  4. Vučić nije otišao u CG zato što nije smeo jer bi prošao kao Marko Đurić na Kosovu, a kako „brine“ o Srbima videli smo 90-tih.Tamo gde ih je on branio više ih nema.

  5. Vučić i Đukanović su samo naizgled različiti i kao takvi čine Jin i Jang naše katastrofe.

  6. Auhhh…Prvi put vidim njegov ‘porodicni amblem’, pa se zapitah koliko li ovakvih (koji su zamenili srp i cekic krstom) ima u Vucicevoj dvorskoj sviti.Samo jos jedan dokaz na koliko nizak nivo, je pala SPC, da nema ni minimum standard za one koji se prodaju za njene branitelje.

  7. Toliko se razlikuju da su oboje sarađivali sa Slobineutom, a i dan danas su dobri. Ali, PS je u pravu u jednom: PS je sušta suprotnost socijalizmu, fiktivni socijalizam u službi krupnog kapitala i neoliberalne stranke

  8. Ovi iz pozicije nikako da shvate da državom rukovode oni, a ne opozicija. Vučić, Vulin, Ana Brnabić, Gašić i ostali su isključivi krivci za propast vojne industrije. Kada je otkrivena afera Krušik, Jovanjica, enormno bogaćenje brata Ane Brnabić i Vučićevog brata Andreja, ministra Stefanovića koji ima nekoliko afera, Vulina i njegove tetke iz Kanade, ….. onda su počeli da optužuju novinare, N-1 televiziju i sve one koji ne misle i ne rade kao oni. Nesposobnija vlast nije postojala u istoriji Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.