PSG: Dogovori solidna osnova, fer izbori zavise od njihove implementacije

Ostavite komentar


  1. Potpuno ste u pravu clanovi PSG, uzbunjivac iz Krusika je i dalje u kucnom pritvoru, afera se zataskava, Simonovic preti tuziocu a Vucevic je podneo tuzbu protiv svog predsednika stranke i drzave. To si zaista „znacajni rezultati“.

      1. Da,jeste..i ja sam bio u malom cudu,ali ne zaboravimo,moc je cudo i menja i „najbolje“, mada doticnog ne bi osim u ulozi glumca svrstao u iste.

  2. Meni je ovo zaista glupo…pomerili izbore za mesec dana i ravnopravnost na rts-u! Kao da ste deca, vuce vas za nos…Novi clanovi REM-a videcemo da li rade svoj posao vec posle prvih mesec dana, koga ce i koliko da kazen. Jel znate? Ja znam…nego idite vi na izbore, za bolje i niste…dzabe da vam pricamo bilo sta…

  3. Još jedna grupica da dobije posao. Baš bih voleo da znam gde taj Albahari sada radi i onaj što je bio podpredsednik Kosova a stan kupio u Beogradu. Od čega žive članovi Predsedništva PSG. Svi su u redu da zamene Čedu i Čanka i sednu na kanabe i ljube skute gospodaru. Koliko članova imate. Treba da znate da Vam treba 20 hiljada kontrolora ili se nadate da će vam diktator pozajmiti malo glasova. Pamet u glavu dok još ima vremena. Samo bojkot i dalji pritisak će dati rezultat.Prestatnite da glumatate opoziciju i izađite na scenu kao glavni glumci sa svim iskrenim opozicionarima i velikim delom svog naroda.

  4. Dobili ste april umesto marta,bravo,bravo,izborili ste se?Nije stvar termina,već uslova pod kojima se izlazi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.