PSG: Građani da se bez straha prijave za novac od države

Ostavite komentar


  1. Sergej Trifunovic stvarno prica gluposti. Zasto bi se neko bojao da trazi pomoc od drzave?

    1. Zato sto je ovo bilo prazno obecanje i predizborni, neuspesni, manevar. Sada bi to odmah da naplate, kroz prodavanje duse stranci, na intiman, telefonski nacin. „Glasaj za SNS, slikaj listic, pa moze 100 evra“. Bedna drzavo.

  2. I Sergeju toplo preporucujem da se prijavi za ovih 100 eura pomoci pa da njime plati dobrog psihijatra jer mu je ocigledno potreban.

  3. Nema ništa gore nego kada ti neko nameće svoje mišljenje, svi smo odrasi ljudi i odluke donosimo sami. Problem je što su prvo huškali narod kako ne treba uzeti od države 100 eura. Pa oni će prvi se prijaviti da uzmu.

  4. Ja bih uzeo pare.al mi frka.traze maticni broj.ukuca maticni i vidi sta sve dugujes i napenali te.tako da cu razmisliti.

  5. Obećali pa se pokajali. Neko nije dobro izračunao, pa se ispostavilo da tih para nema dovoljno u budžetu i sada ide ono, nemojte da uzimate, šalili smo se. Svaki dinar ću da uzmem i opet neću da glasam.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.