PSG o odlikovanju Vulina: Stavljena tačka na sumnju da je vojna neutralnost paravan za meki uticaj Rusije

Ostavite komentar


  1. Ako Rusija ima „meki uticaj“ , kako onda nazvati uticaj onih koji ga ostvaruju bombama i osiromasenim uranijumom?

  2. Dezerter i ratnohuskac. Ima komplekse jer je bezao dok su njegovi drugovi ratovali. Inace Srbija je ruski proksi to se zna.

  3. Moji prijatelji i ja ne mrzimo Rusiju ali obozavamo EU i sanjamo kad cemo da odemo iz neuredjene pravne drzave Srbije u neku uredjenu drzavu Evropske Unije ,gle cuda ne u Rusiju cija FSB dodeljuje orden promasenom Aleksandru Vulinu koji je za svaku kritiku.

  4. Moja komsinica „baba Rada“ smatra da se ovo olikovanje koje je dobio Vulin od Ruske Federalne službe bezbednosti u Srbiji „pogrešno tumači“ !
    Po verovanju moje komsinice „baba Rade“ ovo dodeljivanje odlikovanja Vulinu je ustvari „klasican primer podmicivanja“ sa ciljem da Vulin svoj „cvrsti stav“ da je Srbiji mesto na zapadu tj. u EU i NATO-u promeni !
    Rusija je to „pokusala“ i sa predsednikom Vučicem kome je uručila orden „Aleksandra Nevskog“ nebi li ga „skrenula sa evropskog puta“ ali to kao sto vidimo „nije urodilo plodom“, Srbija je dalje „nepokolebljivo ostala na evropskom putu“ !

  5. Proleti Rusi bombardovali nas osiromasenim uranijumom,dali nezavisnost Kosovu,pokupovali fabrike za 1 DM,otvaraju fabrike uz pomoc Srbije i dobijaju 10 000 Eura po zaposlenom,posle pobegnu….strasna je ta meka moc i uticaj Rusije.Hvala ovim briznim i realnim ljudima sto nam otvaraju oci.

  6. Nema tu ništa čudno.Srpska služba bezb
    ednosti BIA(DB) je filijala FSB(KGB).Ovaj
    orden to rečito govori.A priča o EU ,je ka
    ko bi deca rekla“žvaka za ludaka“.

  7. Komentar potpisan Logika sa deklarasinim neprijateljima makar znaš na čemu si, a deklarisani prijatelji rusi su tu dok ne počnemo da se davimo, a kada počnemo da se davimo, umesto da pruže ruku, okrenu se na drugu stranu i klade se sa zapadnom na temu da li ćemo preživeti ili ne… Toliko o logici…

  8. Meki uticaj? Pa FSB nam je bio na celu policije i BIA!!! Kakav mek uticaj?!?! Oni ovde vode politiku Rusije najdirektnije.

  9. Tek cemo osetiti tvrdi uticaj… Obuka od 12 godina je ZAVRSENA… dodeljuju se ocene o uspesno zavrsenoj obuci. Ali, uskoro stizu neki NOVI PARTIZANI…!

  10. Taj podrepak Mire Marković i svim kasnijim gazdama Srbije je bio i ostao obična komunjara! Pri čemu one prave komuniste -neprevrtače i ljude bez „tetki u Kanadi“- u odnosu na Vulina smatram čak časnim ljudima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.