PSG podržava kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Republike Srbije

Ostavite komentar


  1. Od svih mogućih kandidata izabrali Ponoša koji je totalno neprepoznatljiv javnosti.

  2. Kao rezerv.oficir i ucesnik ratnih dogadjanja 91 i 99 g. kazem -sramotan kandidat .

  3. Još jednom sam se uverio , čitajući komentare , da kod nas u Stradiji ne može biti izabran niko ko nije lažov , lopuža i prevarant . Jerbo takvi ljudi su neprepoznatljivi javnosti i nemaju kapacitet . Nažalost , opet ćemo izabrati kao i dosad nekog lažova političara , koji je naravno prepoznatljiv pošto laže na vagone . Ko zna ? Možda se opasuljimo za jedno 300-400 godina ?

  4. Ne slazem se sa gospodinom koji se ovde potpisao sa Alex , da neko ko nije prepoznatljiv nije dobar kandidat . Na dosadasnjim izborima smo uvek birali prepoznatljive ! I uvek gresili ! Neka me neko demantuje i kaze koji je od tih prepoznatljivih bio bobar ! NIJEDAN !

  5. @ Skoro Ponos Ne znam po cemu zakljucujes da Skoro i Ponos nisu Srbi ? Ako je to merilo sto se ne prezivaju na ic , evo Vucic ti je Srbin , pa nas muze ko sanske koze . Gore nego Broz koji je bio Hrvat .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.