PSG: Posledica vlasti SNS u Novom Sadu je slavlje školaraca uz ratnohuškačku pesmu

Ostavite komentar


  1. Ne smete vam što je na Novi Sad postao seoska provincija, što u dva dana snega sve stane, što je grad postao jedan od najprljavih, što nema gde da se parkira, što ima toliko životinja koje ostavljaju svuda tragove da ne sme da se hoda, što to može izazvati stotine vrsta stvarne zaraze a ne ove sejane, smeta vas što pesme koje pevaju spominju jedan deo srpske istorije i stradanja, ma bravo gospodo koji uzvišeno jedete govna kašikom, kako vas nije sramota, pored toliko realnih problema življenja ovog grada, niste se setili za početak da se operu ulice, već da deci perete jezike, ima li iko u ovom gradu koji se pita kako živimo i na kraju najnaj bitnije, a zašto deca to rade, kakav protest oni izražavaju tim ponašanjem, nego da je to huškačka i ratna retorika. Stidite se i vi i oni koji su vam dali taj zadatak. Hvala na vremenu, naravno stidite se i Vi čiji je posao sve ovo gore nabrojano!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.