PSG pozvao na skup za fer izbore 20. oktobra

Na Trgu republike 20. oktobra od 19 sati

Ostavite komentar


  1. Podrska svim mirnim protestima.Ovaj medijski mrak i svaki drugi u koji smo upali mora na izborima da se promeni.Beograd je prva stanica zato svi na izbore kako bi vratili grad gradjanima i skolnili nepismene,nestrucne i korumpirane koji danas vode nas Beograd.

  2. Ljudi su razočarani postupcima pređašnjih vlasti ali i zastrašeni ponašanjem sadašnje pa će odziv, verovatno, biti manji nego što bi bilo normalno. Ali ne treba se pokolebati, ko dođe dođe, na izborima će mo počistiti vladajuću bandu.

  3. @brana Који механизам ? Јел идете у петак "спонтано" аутобусима на аеромитинг у Батајници да вам покажу лего авионе, који организује ваша камарила од странке ? Ништа не препуштате случају.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.