PSG: Skandalozna odluka REM-a, Srbija nastavlja da nazaduje u pristupanju EU

Ostavite komentar

  1. Setimo de da su B92 , Prva nastala iz Foxa bile nekada nazivane opozicionim, a da je Happy prodat Peconiju pre neku godinu .

Ostavite komentar

Politika

Vlada reizabrala Tomu Nikolića za predsednika Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom: U tom telu su i brojni ministri od Dubravke Đedović do Radeta Baste 7

Vlada reizabrala Tomu Nikolića za predsednika Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom: U tom telu su i brojni ministri od Dubravke Đedović do Radeta Baste

Iako niko tačno ne zna šta radi Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom, Vlada Srbije je na sednici u petak ponovo imenovala predsednika tog tela i njegove članove. Za predsednika Saveta još jednom je postavljen Tomislav Nikolić, kome je po toj funkciji ranije dodeljena na korišćenje vila u Užičkoj, piše Nova.rs.

Naslovna strana

26. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.