PUF: Protesti u Zrenjaninu su pod uticajem vlasti

Ostavite komentar


  1. Kažu da sve što nije iz mozgova Đilas-Marinika od vlasti je. Kažu meštani da su viđeni i Ljubiša Preletačević i njegov brat, inače „vulkanski mozak“ za izborne kampanje. Ovo bi moglo ozbiljno poljuljati „bojkot“ opoziciju.

  2. Ako se ovako prepucavate oko najvaznije stvari u Srbiji, i sada i ubuduce , a to je VODA zaista politikom u Srbiji ne bi trebao vise niko da se bavi .
    Da li postoji makarnesto od vaznih pitanja po gradjane i drzavu da se mozete sloziti , gradjani to posmatraju a pogotovu ovi kojih se tice tako vazna stvar i koja se ne resava toliko dugo , pa se ne zna sta je gore , da li oni koji ne resavaju problem ili ovi koji upiru prstom u one koji bi mozda i hteli da ga jednom rese .

  3. Ako narod Zrenjanina bude ostavio da ga opel vode bilo koje organizacije u protestu ,neće biti nikad ništa.
    Mora se sam organizovati ,skupiti na jednom mestu upasti zajedničkim snagama u opštinu grada ako hoće do uspeha ovako svaka organizacija skuplja sebi pojene i gleda svoju guzicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.