Pupovac: Još nije doneta odluka o odlasku Miloševića na obeležavanje „Oluje“

Ostavite komentar


    1. @Solunac***Kada ćete vi priznati hrvatske žrtve u Vukovaru,Ovčari,drugim hrvatskim gradovima ,u tzv.“rsk“,hrvatske prognanike,izbeglice…? Šta su radili JNA pod komandom iz Beograda,dobrovoljci-pljačkaši,paravojske iz Srbije,Beli orlovi,Arkanovci,knindže,cap-draganovci…?

      1. @Flash’n’Storm

        Istog dana kada vi ustasoidi priznate srpske zrtve u Hrvatskoj od II svetskog rata, preko devedesetih do danas kada sikanirate i ono malo preostalih Srba.
        P.S. „Svaka cast“ za nadimak, taman u skladu sa tim ko si i sta si.

      2. @Flash’n’Storm, Lobotomija on serbisch maniera! Warum!? itd.

        Srbofobu raspali, idi radi nesto umesto sto tu zagadjujes.

      3. Kažeš, ustaške žrtve koje je napravila JNA? Konačno priznaješ ko je bio terorista u bivšoj Jugi, pa se JNA takoni obračunavala sa teroristima.

    2. Solunac, jeste li vi imali ti vasu vojnu silu ili ste svi bili Vulini? Gde ste bili u Oluji?

  1. Predstavnik Srba u Hrvatskoj treba da ide tamo gde se obelezava stradanje Hrvata a ne da ide na proslavu etnickog ciscenja Srba gde se hrvatskim ratnim zlocincima dodeljuju medalje ili gde ce ratni zlocinac Gotovina da odrzi govor. Da nece prisustvovati i „koncertu“ Thomsona? Prisustvovanjem „proslavi oluje“ se ne dolazi do poboljsanja odnosa izmedju Srba i Hrvata, Srbije i Hrvatske nego se daje legimitet hrvatskoj zlocinackoj politici.

  2. Mnogo više od sramote. Dotični (neću ni ime da izgovorim) je korisni idiot zločinaca. Pitam se da li je on Srbin, ili drogirana budala ispranog mozga .

  3. Jedini problem za Pupovca je što je vojno-redarstvena akcija „Oluja“ uspela,a tzv.“rsk“ se raspala.Kako se taj isti nije osvrnuo na hrvatske žrtve prilikom „balvan revolucije“ i stvaranja martićeve paradržave na tlu Hrvatske?

    1. @Lobotomija on serbisch maniera!

      Tesko dapostoji veci licemer na ovom sajtu, ovde likujes zbog „uspeha vojno-redarstvene akcije“ i raspada RSK a u drugim komentarima likujes zbog toga sto srpska „vojno-redarstvena akcija“ na Kosovu nije uspela i sto se albanska verzija RSK nije raspala nego jos agitujes na priznanje iste? Nije ti muka kada se pogledas u ogledalo? Trebalo bi.

        1. Oluja je, pravdo, predaja srpske vojske i pustanje niz vodu srpskog zivlja u Krajini, i ne lazite to vise, molim Vas lepo.

  4. Možda je agresija na srpski korpus i identitet tako jaka, povezanost Srba tako slaba a samoodbrana neprimerena i često kontraproduktivna da je jedino rešenje za zaostala srpska ostrva da odustanu od sebe, prepuste se i prihvate identitet većinskog naroda. Ne živim tamo i ne mogu suditi. Lako je srbovati iz Beograda. Međutim, pitam se, da li Milošević zaista predstavlja srpski narod u Hrvatskoj, jer ako ne predstavlja, morao bi se oglasiti Pupovac ili ko drugi.

  5. samo olos srpski moze da slavi proterivanje celog naroda iz karajine. ovom olosu je tata bio ustaski vojnik. verovatno je i on proterivao srbe, pa da sin proslavi tatino delo. e srbi braco ko vas zastupa sin ustaskog vojnika. niste bolje ni zasluzili, nego sve sto vas snalazi.,

  6. Gospodine Popovac a sta ce biti smisao vaseg politickog postojanja u Hrvatskoj,ukoliko prihvatite da udarite pecat na proterivanje stotine hiljada neduznih ljudi. Ovo moze biti uvod u zakonsku otimacinu srpske imovine u Hrvatskoj. Molim vas razmislite jos jednom,niko vam nece zameriti,cak ni Plenkovic ako ne budete u Kninu,na taj crni dan za Srbe i svekoliko srpstvo.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.