Putin čestitao Vučiću Novu godinu i Božić

Ostavite komentar


  1. Ponosni smo na blisku i iskrenu saradnju, punu podrske, pomoci i obostranog razumevanja nase dve drzave. Sve najlepse u Novoj godini bratskom ruskom narodu i predsedniku Putinu!

  2. Rusija i Srbija imaju dugu tradiciju prijateljskih bilateralnih odnosa, a razgovor predsednika i ambasadora Harčenka danas rezultovalo je potvrđivanjem te retorike! Predsednik Putin kao i ceo ruski narod sa nama su kada je potrebno, i Srbija im to neće zaboraviti!

  3. Uputio čestitku dan pre katoličkog Božića. Zna čivek ko ovde naginje protestantizmu, citira Vebera i druži se sa Šrederom, Blerom i Klintonom.

  4. Naravno da ćemo zajedno kroz izazove, predsednik Vučić u vama vidi saveznike na svim poljima!

  5. Velika je čast od tako Velikog čoveka dobiti čestitku. Pravoslavna braćo Rusi, sve najlepše i vama i vašem predsedniku i nadamo se boljoj i uspešnijoj godini na svim poljima.

  6. Vekovno je bratstvo Rusije i Srbije jedni drugima znacimo podrsku i razumevanje ideja kroz koje se radjaju saradanje i jacanje odnosa dve drzave.

  7. Rusija i Srbija imaju dugu tradiciju prijateljskih bilateralnih odnosa, a razgovor predsednika i ambasadora Harčenka danas rezultovalo je potvrđivanjem te retorike! Predsednik Putin kao i ceo ruski narod sa nama su kada je potrebno, i Srbija im to neće zaboraviti!

  8. Odlazeća godina je donela nelaka iskušenja za sve nas. U punoj meri smo se uverili u značaj odnosa strateškog partnerstva koje omogućava našim zemljama da ujedine napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima.

  9. Čelično prijateljstvo Rusije i Srbije se razvija i raste uprkost globalnim izazovima i teškim vremenima. Saradnja na koju smo uvek mogli da računamo iz podršku koja nikada ne izostaje.

  10. Hvala gospodinu Putinu na željama i čestitkama. Takođe srećni praznici svima u Rusiji i njihovom predsedniku Putinu. Srbija i Rusija uvek su bile u prijateljskim odnosima i zajedno smo prevazišli sve probleme i ojačali svoje prijateljstvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.