Rada Trajković o trenutnoj ratnoj opasnosti na Kosovu: Ovakva destabilizacija ide u prilog samo Rusima

Ostavite komentar


  1. Priprema se teren u Crnoj Gori. Spc je uz pomoć Vučića i njegovog plaćenog potrčka Abazovića pripremio bure, samo da kresne.

  2. Ова ситуације иде у прилог Косовским Албанцима а Руси муче муку са Украјином.

  3. Ako ona predstavlja Srbe sa kosova i ona politicarka. Nema nama spasa . Kurti RUS. Zeno na cemu li si ti.

  4. Какви Руси када је амбасадор УСА ово покренуо и зауставио.

  5. Kakve veze rusi imaju…Kakve gluposti!Ogromne su vrucine,temperature po 40 stepeni,sve je to zbog ruskog uticaja…

  6. Ovo je prosto prepričano… Ja ne znam stvarno kako ovo može da odgovara Rusima? Zašto tebi smetaju Rusi i kad ćete već jednom da stanete na strani svojih Srba.

  7. Za vreme bombardovanja Srbije,rusija je bila slaba i imala je pijanog Jelcina.Sada su opet Srbi u problemu a Rusija je u ratu sa evropom pa evropljani ako ‘ne mogu konju onda sve na samar’.Tako da mi Srbi dodjemo kao kolateralna steta rusa.Prizovimo se pameti!

  8. Na Kosovu je napeta situacija od 1999 Godine tu nema veze Rusi .Kurti i Amerika EU i Britanija su krivci za nemir na Kosovu .Kosovo nema pogoje da bude uključeno u EU ali u kakvu drugu organizaciju .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.