Rada Trajković: Ovo Kosovo nije ono kome se međunarodna zajednica nadala

Ostavite komentar


  1. Rada Trajković je saučesnik pogrešne srpske politike na Kosovu, odavno. I naravno, ona ne razume međunarodnu politiku. Velike sile imaju vremena da nametnu svoje odluke i interese, bez obzira na zastoje i žrtve domicilnog stanovništva. Bolje bi bilo da se ova gospođa okane politike, njen doprinos katastrofi Srba na Kosovu je nemerljiv. Politika ovog režima je samo nastavak strašne politike u kojoj je godpođa Trajković učestvovala.

  2. Kosovonikada nece moci da opstane kao samostalna drzava jer za to nema ni kadrove ni ekonoske kapacitete kao ni sve ono sto cini drzavu , ekonomiju , tehnologiju , razvijenu industriju i vecito ce zavisiti od tudje pomoci ali ce se izmeniti politicke okolnosti i novi politicki cinioci ce priznati gresku .

  3. Ako su neki iz te medjunarodne zajednice stvarno ocekivali da ce „drzava kosova“ biti multietnicka, demokratska, priznata, inkluzivna i funkcionalna drzava, to samo govori o njihovim oskudnim kapacitetima. Uostalom koja se intervencija SAD i jos nekih zapadnih drzava zavrsila uspesno? Nema takve, sve debakl do debakla. Albance poktece neizvljeni nacionalizam i sovinizam a ne teznja prema demokratiji i suzivotu, zato su i odmah nakon zavrsetka sukoba na Kosovu krenuli na Makedoniju gde su isto hteli da cepnu nesto teritorije. „Drzava kosova“ je sramota i debakl SAD, Nemacke, V. Britanije i seme novih ratova na Balkanu.

  4. 16 godina su veoma kratke, da Kosovo bude razvijeno, ona je ugnjetovana skoro jedan vek od srpske drzave. Srbi treba da priznaju zlocinacka dela nad albancima Kosova. Dan Dana’s I kod dece sire mrznju prema albancima od porodice, skole I drzave!

  5. Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković:prošlo 25 godina od rata na Kosovu i 16 godina od jednostranog proglašenja nezavisnosti, ali da još uvek nem rešenja i spremnosti za funkcionalni opstanak i integraciju Srba.
    Komentar: I to zahvaljujuci zvanicnicima u Beogradu koji kriminalizuje drzavnost Kosova I tako, svi koje zele da zive u Drzavi Kosovo: da se integrisu i opstanu, su po ustavom i zakonima Srbije kriminalci.

  6. @Dd

    Tebe jos drma ta propaganda kojom su vam ispirali mozak? Kapiras da je 2024. godina?

  7. @Dani Kovac

    Ne lupetaj. Jesi li ikada pricao sa nekim Srbinom sa Kosova? Zasto mislis da Srbi treba da se integrisu u tu albansku nacionalisticku tvorevinu? Da uce da su Srbi okupatori a Jasari heroj? Ako su Albanci mogli da se ne integrisu ni u Jugoslaviju ni u Srbiju ne postoji ni jedan razlog zasto bi se Srbi integrisali u tu samozvanu „drzavu“. Po cemu ste vi Albanci tako posebni te vi mozete i da se ne integrisete a li ocejujete da drugi budu poslusni i da vam se povinuju? Btw. u Pristini je nekada zivelo 40.000 Srba danas ih ima nekoliko desetina – njih su proterali Albanci, oni su im zauzeli kuce, stanove tako da preskoci tu albansku propaganadu – dosadna je i odavno izlizana.

  8. @Dani Kovac

    Zapanjuje kako u svakom komentaru uspes da pokazes koliko pojma nemas.

  9. GOSPOĐO, jel Velike Britanija i London ono što su se tvoja deca nadala, koje si poslala tamo da žive i studiraju.
    Beograd ti je bio mali i predaleko?

  10. Ako komunizam ispire mozak, sada u 2024 ispire mozak diktatura, porodica, skola i propaganda u medijima, pod kontrolom rezima..!!

  11. Kosovo su izgubili srpski komunisti, Titovi uvlakači, koje i današnje komunjare preobučene u lažne nacionaliste, slave kao srpske junake (Ranković, Krcun, Stambolići, Milošević). Ove današnje lažne patriote, uključujući i srebroljubive Šešeljeve radikale u vidu Vučićevog režima, samo kao lešinari izvlače lične koristi na lešini srpske mitomanije. Rada Trajković je žrtva svih tih glupih politika, koja ne shvata ništa.

  12. @@Dani Kovac
    Zalosno je da se u XXI-om veku diskutuje na ovaj nacin.Zasto je vama srbima tesko da se izvinite za pocinjena nedela sirom bivse SFRJ-e,sto nebi znacilo da su svi srbi isti sto niko i ne tvrdi?Ljudi se izvinjavaju,a vi pojedinci koji ovde defilujete i siritr“etiku“dobrote,vi ste stvarno za svaku osudu.
    Ta zonja (gospodja) se usprotivila kada su joj u skupstini Kosova napisali na albanskom gospodja,a nije se bunila kad je primala dnevnice od kosovske vlade i to u Evrima!Zaboravljate da je ona bila u partiji cetnika seselja i vucica,a sada se pod stare dane osvestila i probudila iz zimskoga sna.Sta vam nije jasno u vezi nje,izvolite,PAMETNI STE I NAUCENI,postoji enternet i Googlajte pa cete videti ko je i kakva ona,a sta je sad i to znamo.Samo,budite bar prema sebi malo iskreniji,pa pogledajte sta je ona sve stekla sa ovakvim pricama,a sta vi imate sa svojim pricama.

  13. ko vas ne zna skupo bi vas platio
    Ako pocnemo ko koga je proterivao, ne moze da se pocne od tamo gde vas se prohte. Ko je cistio danasnju Srbiju od Albanaca koje su ziveli od danasnje Kosovo do Nisha (Crvene Jabuke) Aktuelni rezim Srbije izgleda da je digao ruke od Kosova pa: umesto da im pomogne (da distribuise bankovne kartice za sve radnike, pemzionere, i druge primalaca para od Srbije, i da mogu da podizu svoje zarade, penzije i svaki drugi dohodak od banaka u Srbiji. Kesh od natovarene kamione sam Vucic i dugi vucici u Srbiji ne primaju. .

  14. Zapad u kosovu vidi sebe i svoj interes sa kurtijem se nista niti stvara niti resava na kosovu

  15. Косово и Метохија је окупирани јужни део Србије од нато сатаниста !. Б а к о !.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.