Rada Trajković: Vučić vuče sa sobom ceo nelegalan sistem, naša crkva se ponaša kao ogranak SNS

Ostavite komentar


  1. Porfirijus nije Crkva. Narod je Crkva, ovi su Vučićevi koordinatori za crkvena pitanja.

  2. Gde je patrijarh, tu mora biti i nekakav car ili barem carević, pa tako ruski Kiril ima cara Vladimira, a naš Porfirije carevića Acu, na mnogaja ljeta, po starom kalendaru 🙂

  3. Prestanite vise da uvlacite crkvu u sve ovo, iako nije ucestvovala nigde, vasim stalnim insistiranjem pravite politicku orkanizaciju od crkve, gde patrijarha zovu pogrdnim imenima i tako dalje, jel ima kraja licemerstva da i crkvu mesate u sve. A ova gospodja ne predstavlja nikakav politicki subjekt!

  4. Crkva je duboko upletena u političke intrige i to nije ništa novo. Oni sve rade suprotno od onoga što je poučavao Isus Hrist, za koga kažu da je njihov Poglavar i Vođa. Porfirije nije nikakav izuzetak, samo je možda eksplicitniji po nekim političkim pitanjima. Svi su njegovi prethodnici šurovali sa aktuelnim vlastima, jer im je bila milija slava od ljudi, nego od Boga.

  5. Crkva je veliko zlo. U socijaliymu je bilo sto mana, ali i dobre tri stvari>bratsvo jedinstvo, bez popova i zakon. Sada je zakon Vučić i svi oko njega.
    Srbiji trebaju ratovi, to je srpska hrana. Obrok: mržnja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.