Rade Bulatović postaje generalni sekretar MSP-a?

Kontroverzni diplomata dobija visoku poziciju u vladi, tvrdi se u političkim krugovima

Ostavite komentar


  1. Sve je isto, samo Njega nema – ali sad imamo onoga.
    Pojedinci su onomad pričali kako ćemo Miloševića praviti od blata, ali nisam mislio da ćemo ga i bukvalno napraviti. I evo sad ga imamo, baš takvog.

  2. pored sporne politicke aktivnosti, on je i vrlo rdjav diplomata. Govori samo malo ruskog i to je sve od stranih jezika. Ds, novac je „nestap“ kada je on bio zaduzen. I najvaznije – tamo se generalni sekretar ne postavlja, nego bira na konkursu. Teskom i ozbiljnom i dugotrajnom. Dalje, Bulatovic ce uskoro u penziju

  3. E pa nek neko kaze da je ovo diktatura SNS-a.Ne nije,niposto.To je samo koriscenje kadrovskih potencijala zutog DS-a I zuckastog DSS-a.Kostunica moze mirno da bere divlje jagode u Belanovici.Deca su mu dobro udomljena posle njegovog odlaska.

    1. Nisu to kostunicina deca, vec pokojnoh Amfilohija Radovica. Zahvaljujuci Amfilohiju i Kostunica je izabran na ono na sta je izabran.
      Medjutim, sada posle smrti Amfilohija ocigledno je vec izabran njegov naslednik jer se kadrovska vrteska od crnogorskih kadrova i dalje vrti u Srbiji. Tako je to kod nas ne obracamo paznju na srpsku decu i eksperte sto raduje Nemce, Amerikance, Svedjane i slicne. Za to vreme u administraciji se vrte stari kadrovi koji ne donose nikakvu svezinu u politici i radu drzavnih organa. Tipicno za nerazvijena i zaostala drustva, gde se i Srbija zaglibila.

  4. Jel’ to beše onaj koji je Amerikancima predao dva CD- sa podatcima pripadnika vojske i policije koji su bili angažovani na Kosmetu tokom 1998. i 1999. godine? I ko zna šta još? To ste zaboravili?

  5. Danas posteno i neutralno radi svoj posao. Ali nekada lako pada na jeftine fore, a posebno iz MSP i diplomatije. Prodali su vam pricu da M. Djuric postaje ministar. Oa onda da I. Dacic sigurno ostaje. E taman tako ce i Bulatovic poststi gen sek MSP. Ko god da je „izvor“, znajte da dobijate namerno netacne ‘informacije’

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.