Radnici Gumoplastike: Hteli smo da pitamo Vučića, ne da blokiramo put

Ostavite komentar


  1. Vučić je predsednik države, svaki njegov korak je predviđen protokolom, bezbednosna služba je radila svoj posao.

    1. A ti si kao njegov planer puta , drveni advokat ili samo sendvičar . Baš si jadna , tvoj šef hoće da razgovara samo sa onima koji ćute imaju državni posao i dobiju sendvič i dnevnicu . Jel to razgovor sa narodom ?

    2. 2 crvene i sendvič za gospodžu…mislim da je to naknada za ovakve komentare…Sanja, Sanja botino sendvičarska…btw Aleksandar Vučić nije nikakav predsednik države, meni i 75% stanovništva ove jadne zemlje. On je samo predsednik SNS kriminalne sekte, tebi Sanja i svim tim SNS poltronima kojima je taj diktaror isprao mozak kako živimo u zlatnom dobu.

  2. Verovatno ste mu verovali i kada su bili izbori, pa eto razloga da mu verujete i dalje.

  3. Još ste dobro i prošli, nemojte se čuditi ako ovih dana neko od vas završi na „informativnom“ razgovoru kao ono dete sa vešalima od pre par dana.

  4. Spustio se u narod samokrunisani? Kampanja u kontinuitetu? “ Buducnost Srbije“ razgovor sa narodom se svodi na tiradni monolog? Valjda ce te jednog dana ukapirati sustinu manipulatora i tiranisanje zdravog razuma???

  5. To vas je Broz naučio da je jedina adresa za žalbe -Predsednik! Imate P. Opštine! Sud! … Znači…da je stao …problem rešen? Eeee,jadni narode!

  6. Ovo je samo priprema za izbore.Vucic se hvali sa novim fabrikama.A nikad do sada nije rekao kolka je plata tih radnika.Daje strancima za otvaranje fabrika pi jednom radnom mestu pi10000 hiljade evra..Toje sramota.Njega ne interesuju radnici vazna muje reklama za izbore.Kada bi seljacima drzava dala po jednom clanu po deset hiljada evra.Mi bi postali svajcarska.Ovo je prevara i laz daju se pare bogatasima a Radnici rade za dvesta eura mesecno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.