Radoičić: Viđao sam se sa Tačijem i Haradinajem, vitalne interese Srba ne možemo da gazimo

Ostavite komentar


    1. Klupko se odmotava:To pitanje treba da postaviš Prištini jer jedino ona vodi itragu o ubistvu Olivera Ivanovića.

    1. ‘Dogovor kucu gradi!“
      Sada barem znamo ko je nesretnom Oliveru dosao glave i zasto niko nikada nece odgovarati.

    2. rt:Priština neće nikada otkriti ubice Olivera Ivanovića jer bi se tako otkrili i nalogodavci a to njima nije u interesu.

  1. Naravno da si se viđao, naročito sa Haradinajem. Zar nije Srpska Lista na izborima na KiM, podržala Haradinaja i sa njim ušla u koalicijz? Jeste! Zar nije Srpska Lista znala da je Haradinaj RATNI ZLOČINAC, koji je lično odgovoran za smrt nekoliko stotina Srba na KiM? Znala je! Zašto je Srpska Lista iako je znala da je Haradinaj RATNI ZLOČINAC, podržala istog i sa njim ušla u koaliciju? Ko je aminovao podršku i ulazak Srpske Liste u koaliciju sa njim? PRVOROĐENI IMPERATOR SRBIJE je aminovao, uostalom, ON vas je i formirao! Koga je Oliver Ivanovic označio kao vođu kriminalnog klana na severu KiM? Označio je tebe Radoičicu, Z.Veselinovica i Zorana Milojevica Zelju, a za PRVOROĐENOG je rekao da deli srpski narod na KiM, forsirajuci Srpsku Listu na izborima na KiM! Kada se O.Ivanovic kandidovao za gradonačelnika K.Mitrovice i samim tim postao protivkandidat Srpske Liste, PRVOROĐENI je Olivera nazvao izdajnikom srpskog naroda, a u njegovom pljuvanju se pridružila cela Srpska Lista, ceo SNS i direktor kancelarije zadužen za KiM Marko Đuric zvani 5:0! Preko svoje Pink televizije, satanizovali ste Olivera i direktno mu stavili metu na čelo! PS ako sam nešto izostavio, neka neko dopuni!

  2. Odlicno ide ovo vucicevo javno pregovaranje pred srpskomskupstinom i vladom uz radoicicevu pomoc. Sta li mu je to Hasim rekao za dva sata?! Da ‘bega’ jer su ga siptari slikali kako puca na Olivera?!

  3. Gospodin je uspeo da izgovori tri prostoprosirene recenice naizust i tu je doslo do zamora materijala.

  4. Vidjao se sa Tacijem da popravi polozaj Srba u pokrajini ali morao je znati sa kim ima posla jer oni pricaju jedno drugo rade.

    1. Pope, idi na Alo ili Informer pa tamo BOTuj, ovde te fore ne prolaze.

  5. Ko o čemu ovi o „vitalnim interesima Srba“. A sastaješ se sa osobama koje su ubijale, klale, kasapile Srbe po KiM!

  6. Njihova saradnja je očekivana i logična. I jedni i drugi se bave kriminalom a (dodatno) bavljenje politikom je samo mogućnost da se sakrije kriminalno delovanje i operu pare stečene na taj način. Zato je Radoičić idealan član SNS koalicije (isturenog odelenja na Kosovu) a Haradinaj i Tači ga, kao, hapse (u novinama, najviše).

  7. Ne vidim u čemu je problem ako je odbrana vitalnih interesa Srba na KiM u pitanju?

    1. Pa najveći, ili krucijalni, problem je što je, u ovom slučaju, „odbrana vitalnih interesa“ zadnja rupa na svirali i maska za sve ostalo. Shvatate!??

  8. sasvim je normalno da su se sastajali, to je deo diplomatije i stvarne politike

    1. A gospodin je diplomata??? Aaaa nisam to znao?! Njega inače AV ne poznaje ali mu zato dozvoljava da se sastaje sa Hašimom i RaMUšem u ime Srbije?
      E pa dobra im diplomatija. U stvari, kakva država takva i dipolmatija.
      A ko je ovaj čovek u stvari, šta mu je vokacije i šta ga nameće kao pregovarača u ime Srbije? Vidim od pre par dana da se razume u fudbal?
      Vama botovima ne smeta da ovaj čovek zastupa interese Srba na KiM?

  9. Ovaj izašao iz ilegale i počeo da daje izjave za medije.Ništa ćudno ! Istorija se nastavlja ! Arkan u skupštini,pa Šešelj među poslanike a sada Radojičić,šef poslaničke grupe srpska lista,predsednik FS KIM,osumljičeni za ubistvo Olivera Ivanovića ! Pa posle nam kriva EU,NATO,SAD…

  10. Bio bi to pravi raj za oči i uši da neko objavis snimak razgovora Haradinaja i ovog predstavnika SNS-a na Kosovu.Dve intelektualne gromade koje 3 prostoproširene rečenice ne moguda sastave.Prava slika diplomatije na ovim prostorima.

  11. Vau, koji odziv SNS botova na ovu vest. Znaci, ubodeno je osinje gnezdo. Tek ce ovo biti interesantna prica.

  12. Jel to isti M.Radoičic, koji je kao i Srpska Lista=SNS za KiM podržao RATNOG ZLOČINCA Haradinaja na izborima na KiM? Jel to isti M.Radoičic, koji je kao i Srpska Lista=SNS za KiM postala koalicioni partner Haradinaja? Jel to isti M.Radoičic, za koga je Oliver Ivanovic rekao da je zajedno sa Zvonkom Veselinovicem i Zoranom Milojevicem Zeljom, vođa kriminalne organizacije na severu KiM? Jel to isti M.Radoičic, koji je za Olivera Ivanovica rekao da je izdajnik i neprijatelj srpskog naroda, samo zato što se kandidovao za gradonačelnika K.Mitrovice i samim tim, postao protivkandidat Srpske Liste? Zar i PRVOROĐENI IMPERATOR SRBIJE SVEVIŠNJI ON, nije javno podržao satanizovanje O.Ivanovica? Zar nije O.Ivanovic kritikovao PRVOROĐENOG što deli srpski narod na KiM, favorizovanjem Srpske Liste na izborima na KiM? Danima i nedeljama je na tv Pink prikazivan spot u kojem se satanizuje O.Ivanovic, a dežurni pljuvači lika i dela O.Ivanovica, predvođeni PRVOROĐENIM i Markom Đuricem zvanog 5:0 su se ređali kao na traci! Zar O.Ivanovicu nisu raznorazni Radoičici, Đuric… stavili metu na čelo?

  13. VITALNE INTERESE SRBA NE MOZEMO DA GAZIMO ALI SRME MOZEMO ! Jeli to ovaj sto ga AV ( kao ) ne poznaje?

  14. Radi se o okorelom kriminalcu koji je blizak saradnik predsednika Vučića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.