Radojičić: Beograd i Banjaluka imaju prijateljsku saradnju

Ostavite komentar


  1. Svi gradovi imaju problem sa zastitom zivotne sredine,jos malo pa cemo nositi boce sa kiseonikom.Najbitnije je da se odnosi dobri,dosta je vise neprijatelja.

  2. Dogovor kuću gradi, a region Balkana je naša zajednička kuća. Da bi države regiona napredovale individualno, mora se sarađivati radi napretka regiona globalno.

  3. Ekonomska razmena raste iz dana u dan! Kulturne razmene i zajednički projekti su mnogobrojni i daju izrazito povoljne rezultate u različitim sektorima. Svaki novi oblik saradnje ojačaće i političke odnose dveju država.

  4. Unapređivanje prijateljskih odnosa kroz razvoj ekonomske saradnje je veoma značajno za sveukupni razvoj dveju zemalja čime će se građanima pružiti bolji životni standardi.

  5. Odlična ekonomska i bilateralna saradnja je izuzetno dobra za obe zemlje, tako da treba da se zalažemo za buduće zajedničke projekte koji će samo učvrstiti naše odnose.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.