Radomir Lazović: Obradović menjao teze i napadao, Tadić pokazao više razumevanja

Član Malog veća pokreta "Ne davimo Beograd" o utiscima sa gostovanja u „Utisku nedelje“

Ostavite komentar


  1. Radomire svaka vam je na mestu ali molim vas da ne gurate kao i ostali svog kandidata, mislim da i u tome treba da se razlikujete. Ja ne sumnjam da je Dobrica zasluzio kandidaturu ali nekako mi sve to vise izgleda kao ispunjavanje njegove licne ambicije.Meni licno ste vi simpaticniji i vasi nastupi su mi bolji nego od gospodina Veselinovica.

  2. G.Lazovic je po meni pokupio dista poena u jucerasnjem UN. Bas sam se prijatno iznenadio. Cak i Tadic, koga od 2012.te ne mogu da vidim ocima imao je dobre momente u emisiji. A Boškić, mora još da odraste. Jučerašnjim nastupom najviše je naneo štete sam sebi…i to neobrisive!

  3. a ako ne zna onda je žalosno – napada Ponoša za saradnju sa NATO paktom, a odluku o saradnji donosi država a Nečelnik Generalštaba samo izvršava!!! Valjda onda Ponoš nije patriota, kao što je dični Boško?? Da li stvarno Boško misli da je kvalitetan kandidat za predsednika?? Ili se zaneo, ili je ono AV vino odradilo svoje??!!! Ovo njegovo šibicarenje odlično bi se uklopilo da se i on kao i Šapić učlani u vladajuću sektu.

  4. Moram da priznam, da me uprkos nesto blagonaklonijem komentaru u odnosu na Borisa Tadica, iritira bilo kakvo stavljanje u istu ravan politiku i stanje u Srbiji u doba Tadica , a to je objektivno bilo samo od 2008. do 2012. u doba velike finansijske krize i neposredno nakon proglasenja nezavistnosti Kosova, sa stanjem u drzavi pod naprednjackom mafijom i to vec 10 godina!
    U cetiri godine vladavine DS-a u kolaciji sa SPSom i ostalima, isporuceni su Ratko Mladic i Radovan Karadzic, potpisan je SSP, srpski gradjani dobili su mogucnost da putuju slobodno u okviru Sengena, penzije su bile stabilne, uhapseni su Saric, Subotic, mediji su bili neuporedivo slobodniji, postojao je nekakav drustveni diskurs. Znaci – neuporedivo! Tek bi ovi u Moramo morali da dokazu da bi stvarno umeli bolje.

  5. NDBGD su idealisti, Boris Tadić je realno političar mogućeg, i to mu nikad nisu oprostili. Demokratija je ipak najbolja od svih opcija, niko ne očekuje savršenstvo, osim Srba koji zbog toga uvek ostaju kratkih rukava.

  6. Sca trojica kao 3 debila.. Kao da su bili pijani na nekoj slavi pa se dohvatili rasprava o politici..

  7. Dobrica Veselinović najbolji kandidat? U to ni Dobrica Veselinović ne veruje…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.