Radulović: Birači u Crnoj Gori poslali snažnu poruku da izbori mogu sve da promene

Ostavite komentar


  1. PROSTO NEMOGU DA VERUJEM DA SE BRAĆA IZ CRNE GORE PREBROJE ZA 24h I TO SA VISOKOM IZLAZNOŠĆU , A MI I POSLE DVA MESECA JOŠ NEZNAMO PRAVE REZULTATE LAŽIRANIH IZBORA.

    1. Kad si miljenik zapada onda mozes da radi sta god hoces. Zapad ne rece ni jedne reci protv Djukanovicevog rezima, a protesti traju mesecima.
      Kad bi Lukasenko odbacio Rusiju i jos usao u NATO pa on bi mogao biti i car – zapad bi ga podrzao.

    2. Pa, kad im je glasačko telo kao N. Beogad. Kod nas se sve lepo zna, samo što ti nećeš da prihvatiš istinu, a to je već tvoj problem. Sve ide u zakonskom roku i šta ti tu nije jasno. Seti se, kako i za koliko su tvoji formirali vladu, pa onda grebuckaj kao miš.

  2. Raduloviću ti si naš spas iz ovog ludila. Ali ne zaboravi kad budeš bio na vlasti za svaku tvoju reč te držimo. Nema laži, nema prevare. Pravimo sistem da funkcioniše u službi naroda. Od prava i pravde, školstva, zdravstva, organa reda da nam deca ne beže iz rodne zemlje, da živimo srećni i ispunjeni u našoj lepoj i bogatoj Srbiji. Tražiš naše poverenje i sve vreme to poverenje u tebe raste. Samo mudro, odlučno, bez odustajanja da konačno progledamo i izađemo iz tridesetogodišnjeg mraka i da se rešimo utvara prošlosti.

  3. Za promene u Srbiji ,valjalo bi pronaci jos jednog Dritana Abazovica,koji je odigrao pored SPC i Amfilohija, svetim duhom nadahnutog vladike ,glavnu ulogu u rusenju diktatora Djukanovica.
    Bez ove dvojice ,sigurno nikad ne bi bilo promenau C.G. Nazalost nas patrijarh smatra da ovo sto radi Vucic,ima smisla a niko ne poksava da pronadje put do albanskih glasaca,koji bi mogli da budu jezicak na vagi u svim sledecim izborima u Srbiji.Recept je jednostavan ali i izvodljiv.

  4. Konačno moram da se složim sa Radulovićem, jeste Crna Gora čekala 8 godina ono što se kod nas desilo 20.05.2012. ali su i oni verovali da je moguće na izborima promeniti stvari jer i za nas je pre tog dana bilo teško za poverovati da će Tadić, Jeremić i regimenta sići sa vlasti nakon izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.