Radulović: Nećemo dozvoliti ponižavanje narodnih poslanika i cirkus u Skupštini

Ostavite komentar


    1. Čemu podrška?Je l’ zato što je ludi Radule do juče plakao da se održi sednica u vreme najveće pandemije, s danas kukumavče zašto se održava sednica kad pandemija popusta.Posle kažete da Radule nije lud.

  1. Hitno pomozite ovom „nehisteričnom“čoveku i obezbedite mu prevoz do bolnice u Kovinu!Nemojte samo preko „nekog“vijadukta možda se uplasi jos više!Stvarno je dosta bilo da ovakvi likovi koji zadtupaju 5 do 7 odoba iskaču sa svojim ludačkim stavovima i zaključcima a vi to prikazujete kao nešto ozbiljno.Čiveku zaista treba strucna pomoć.

    1. @Brana.
      Iako je reagovanje na Radulovićeve stavove plod nezdravih (partijskopoželjnih) motiva, što je mnogo – mnogo je! Ako ništa drugo, nekulturno je i više govori o piscu, nego o političaru, koji je i obrazovan i obavešten i veoma korekran u polemikađa sa političkim protivnicima.

    2. Verujmi isto je to moje misljenje mozad je na belom ili je ato posto prolupao a i nadimak mu je ludi raduke ili Kradulovic

        1. Mrki,majstore,ne žesti se.Reci za coveka da ima 3 grama mozga vise govori o tebi.Valjda mu nisi merio mozak kao sto nisi ni sebi.Dozvoli da covek ne mora da misli kao ti.Svako ima svoje misljenje.Veoma si ostrascen.Oladi malo.Nauci da cujes i uvazis i tudje misljenje.To je odraz lepog vaspitanja(koje ti ne posedujes)i demokraticnosti.

        2. Jeste hvala da mini tih sendvica crkao bih hvala ti na kulturnom pitanju jer kulturnom odgovaram kulturno barem ja tako mislim ziv bio

      1. Juu covece, nazadnjacki kadar je zaista nepismen potpuno. Talog taloga. Najgori od najgorih. Sa vama nema dijaloga, ne razumete niti artikulisete bilo sta sto nije zadruga ili parovi. Pa neka vam takav bedan zivot.

    3. Stidi se, stoko nevaspitana! Za takav „komentar“ zbilja ne treba ni 3 grama mozga.Uspeo si, rekorder si.

  2. @Brana.
    Iako je reagovanje na Radulovićeve stavove plod nezdravih (partijskopoželjnih) motiva, što je mnogo – mnogo je! Ako ništa drugo, nekulturno je i više govori o piscu, nego o političaru, koji je i obrazovan i obavešten i veoma korekran u polemikama sa političkim protivnicima.

  3. Postovanje Sasa, postovanje za pristup problemima, racionalnu analizu i zakljucke iz kojih ko zeli moze nauciti mnogo. Problem je sto mnogi ne zele. Gledaju u bozanstvo i cekaju na mrvice sa vladarevog stola. Molim Vas ne odustajte. Raskrinkacete Vi ovu bagru, tako da svima bude jasno.

    1. „Bubuleja“! Gde je dotični gospodin od početka pandemije? Po njegovoj reakciji doživeli bismo scenario Italije i Španije. On je poltikant, znamo ga dok je bio stečajni upravnik nekoliko firmi. Znaš li nešto o tome?

      1. Dotični gospodin je, kao i svi mi koji nismo članovi partije, zatvoren u karantin voljom našeg voljenog vođe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.