Radulović pozvao Vučića na TV duel

Ostavite komentar


  1. Prvo neka se odazove Risticevicu na duel pa ako ga opozicija izabere za lidera onda neka se javi kod Vucica.

  2. Овај позив је мртво слово на папиру и остаће само на позиву. Вучић не би смео да изађе на дуел ни са било којим бирачем који није за њега а камоли са шефом неке партије или покрета.

  3. Da do duela nikad neće doći, to je svima jasno, Vučič je čovek koji ne ume da razgovara, kada jednoga dana ode sa vlasti, biće u velikom problemu. Što se Rističevića tiče , koji bi iole ozbiljan čovek želeo da vodi dijalog sa dotičnim, on je bruka i sramota, nije mi jasno ,da li je on baš toliko potreban SNS-u.ili im svako pojačanj, tihi takvih mnogo znači, jer ne tako davno svi su oni bili Rističevići. Nemože Srbija napred, sve dok u njoj sede Rističevići injemu slični.

  4. Radulovic je taj koji se plasi, njegova uloga u likividaciji mnogih preduzeca nije bas bila skladu sa zakonom.

  5. Radulovicu, da li si cuo za bolest koja se strucno naziva Histrionija ? To je prenaglašena želja za pažnjom, priznanjima i divljenjem.Ti bi po svaku cenu zeleo da budes u centru paznje pa to ti je.Makar da ti u TV duelu bude licno i Premijer.Samo da se nadjes pred milionskim tv auditorijumom.Sada mi je jasno zasto si onako u Skupstini teatralno skakao, isao od poslanika do poslanika i unosio im se u lice, nasrnuo na Dragana Markovica Palmu.Znao si da su tv kamere ukljucene i hteo si da imas svoj sou u skupstinskom zdanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.