Radulović: Vlast pokušava da zastraši građane koji prilaze štandu DJB

Ostavite komentar


  1. Da li je moguce da ste izbrisali prethodnih 6 komentara ? Da li je to stvarno moguce ? Upali vam u redakciju?

  2. Imao sam priliku da se uverim u Krisevcu. Nasprap standa DJB stvorila su se dva standa SNS sa daleko vecim brojem aktivista.

  3. Na poslednjim izborima dobio si moj glas ali ste moje veliko razocaranje,svi vi sadasnji i bivsi clanovi DJB.Kako ste mogli tako olako da upropastite sansu??Danas ste mogli da budete stozer opozicionog delovanja,stvarno ste me strasno razocarali.

    1. Šta je trebalo da uradi?Da učestvuje u lutkarskom pozorištu?
      Treba čoveku poveriti vođenje države,jer će uraditi ono za šta se zalaže.DJB!

  4. ma nemoguće, uslovi su nikad bolji, pa vi ste protiv bojkota zbog toga. kako sad odjednom neko vrši pritisak na vas ?

    1. Loše ste informisani, DJB je prvi izašao sa stavom da ovakve farsične izbore treba bojkotovati i objavio svoja 4 zahteva:
      1 Fer pristup medijima
      2 Sređivanje biračkih spiskova
      3 Snimanje biračkih kutija
      4 Neograničen pristup izbornom materijalu nakon izbora

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.