Rakić (DS): Država prestala da postoji kada je poslala batinaše na građane

Ostavite komentar

  1. Poruka za gospodju Rakic
    Ja sam protiv trovanja zemlje i vode i za cistu Srbiju, medjutim kada govorite o tome da je drzava propala podjite od toga da je propala kada je dozvolila divljanje i nasilno sprecavanje gradjana da normalno zive. Niko nema pravo da sprecava drugima da se slobodno krecu svojom zemljom. Vi ste demokrata a nasilni postupci sa ciljem da se pritiskom na obican narod prisili vlada na nesto su karakteristicni za teroriste. Setite se „crvene brigade“ njenih metoda pa uporedite to sa sadasnjom situacijom. To je sramota za demokratiju. Protesti bez maltretiranja obicnih ljudi su pozeljni ali ovo sto se desava nije i to bi trebalo da imate na umu kada donosite odluke i ocene.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

16. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.