Rakić (DS): Opozicija je poslušala poruku građana da se ujedini

Ostavite komentar


  1. Da je ova opozicija zaista htela da posluša građane, otišla bi u penziju i otvorila bi put nekim drugim ljudima. Ko zaista želi da vidi Demokratsku stranku, da se ponovo okuplja. Dakle ne mislim na ovaj Lutovčev „patrljak“ koji nje ostao od DS-a, već na ono jučerašnje okupljanje stare postave DS-a, koja je inače na smetlištu političke istorije završila kao najtoksičniji politički brend.

  2. A koji vam je to put da se ujedinjujete i posle nedelju dana počnete da se pljujete? Zar mislite da to narod ne pamti i da će vam i sada poverovati? Mogu da zamislim kakva bi tek svađa bila oko podele plena kada bi kojim slučajem osvojili većinu. Vreme je za neku novu opoziciju jer svi vi sadašnji ste potrošili sve kredite.

  3. Da je Demokratska stranka i ostale stranke, koje su potpisale ovaj sporazum u pravu, govore zlobni komentari režimskih parizera.

  4. Ako imate taj procenat podrske medju gradjanima, koga onda i zasto pozivate da se pridruzi? Vi ste vec na konju i uveliko jasete! Blago vama, sve ste probleme resili!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.