Rama: Albanija ima dužnost da podržava Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ako Albanija ima dužnost da podržava Kosovo i njene interese onda neka tamo gdje trebe , u Briselu , New Yorku , Washingtonu i Londonu , Parizu i Berlinu traži da Srbija vrati posmrtne ostatke jos 1654 albanskih civila kidnapirani iz pragova svojih kuca iz pripadnika drzave Srbije , transportirani u Srbiju , pogubljeni i pokopani po masivnim grobnicama Srbije . Neka premijer Albanije rana upotrebi svoj uticaj da Srbija preda imena i prezimena počinitelja i naredbodavaca drzave Srbije tog gnjusnog čina i zlocina . Neka Rama pominje i silovanje 20 hiljada akbanskih zena sa Kosova .To neka Rama čini a ne da se zalaze oko ujedinjenja Kosova i Albanije ili razmjeni teritorija ili , promenim granica ili priča o nekakvom razgraničenju Kosova i Srbije ili , u najgorem slučaju sto se on zakaže , pripajanja Presevske Dolune Kosovu jer je to sto Rama radi je pre svega glupo i naivno , je kukavički cin i nepotrebno je ..!

    1. Šta si zapenušao @feri? Da li i jedna od dvadeset hiljada silovanih Albanki ima svedoke za taj gnusni čin.
      Što se tiče nestalih, još gora je slika povodom nestalih Srba.
      Inače Rama ima putera na glavi povodom Žute Kuće i nelegalne vojne agresije sa teritorije Albanije na teritoriju Srbije, npr. na Košarama.
      I kako to, može se ujedinjavati Albanci a ne mogu Srbi i davati srpska teritorija za srpsku teritoriju u korist Albanaca?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.