Rama: Još nema konačnog mira na Balkanu, Srbija treba da prizna Kosovo

Ostavite komentar


  1. Kosovo je srbija u svojoj zemlji u srbiji nemoze da se prizna kosovo kad je vec vekovima prizna ta zemlja srbije to je njen deo teritorije i nemozese nikome dati niti poklonoti jer je deo srpske teritorije nema sta srbija nikome sta da prizna to je sramota i provokavija godinama to se nemoze vise dozvoliti dosta je bilo kosovo i metohija pripada srbiji njena je pokraina republike srbijeu njenoj sopstvenoj zemlji !!!

  2. Mislim da sve zemlje koje su priznale nezavisnost Kosova, a posebno Zapadne treba da shvate da Srbija ne samo da neće nego i ne može da prizna Kosova, jer takvi su medjunarodni odnosi odvajkada, i da promene pristup i traže rešenje van priznanja Srbije. Autonomija za Albance na Kosovu bilo je idealno i pravično rešenje, ali nažalost Srbija je zauzela pogrešnu stranu u gradjanskom ratu. Umesto da sa Zapadnim zemljama traži rešenje kao najveća i najača država Zapadnog Balkana i bude njihov saveznik ona se okrenula tada nemoćnoj Rusiji. Naši komunistički aparatčici bili su slepi i alavi. Nije se moglo sačuvati Kosovo pod sankcijama i bombardovanjem i pljačkom rodjene zemlje od strane pomenutih aparatčika.

  3. Srbija je imala Kosovo, al maćehinski ponasala sa njim i
    sad je tamo gđe je. Ni vamo ni tamo, al ipak više tamo.
    Sami krivi barem 80%. Teško će to mirno da se podeli!
    Živi bili pa, videli!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.