Rama: Nema ničeg lošeg u tome da Srbija finansijski podrži ZSO

Ostavite komentar


  1. Pa živite onda i pustite Srbe da žive na svojoj zemlji u miru , ne možete da tražite da vi živite a druge da maltretirate kao što inače radi Kurti ,Svečlja ,Vjosa i njihovi podanici.

  2. Njima je cilj da Srbija prizna lažnu državu, a oni da formiraju ZSO, na određeno! Ništa oni neće sprovesti kako je dogovoreno.

  3. Edi Rama ima problema sa političarima sa Kosmeta, jer oni koče sve zemlje regiona! Nažalost, njegovi pokušaji su jalovi.

  4. A što bi Srbija finansijski podržala ZSO kad je to Kurtijeva obaveza? Nema potrebe.

  5. Očigledno je da politička situacija na Kosovu može biti vođena spoljnim faktorima, što može uticati na odluke institucija.

  6. Možda bi bilo korisno razmotriti kako se uloga mentora sa zapada odražava na odluke u Prištini.

  7. Pa lepa ideja da podrzimo nezavisno Kosovo i placamo ZSO , a da Kurti novac za Srbe iz EU kasice…trosi na naoružavanje i proterivanje preostalih Srba.

  8. Pa svi znamo da se ZSO ako se formira ukida sledeceg dana kada se Kosovo docepa clanstva u NATO ili UN. Onda ce da zavrse uz potporu NATO i EU kao Srbi u Hrvatskoj 1995, Jermeni 2023 u spornoj oblasti Azerbejdžana..ž

  9. Cime se hrani Rama kad je ovako ,pametan, .Bolje da savetuje Kuttija da se smiri i ne iscenira rat ,a KiM zna se cija je teritorija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.