"U Prištini posle ponoći u svakom drugom ili trećem autu ima oružja": Gradonačelnik Rama poručuje da je to alarmantno 1foto: Prinstscreen/YouTube/RTV Dukagjini

Gradonačelnik Prištine Perparim Rama rekao je da je od direktora policije dobio informaciju da je posle ponoći u ovom gradu svaki drugi ili treći automobil naoružan, prenosi Koha.

Prema njegovim rečima, to je alarmantno, i zbog toga je zatražio koordinaciju između institucija.

Rama je govorio i o koracima koje je preduzeo nakon ubistva u baru „Bon Vivant“ u centru grada u petak, nakon sastanka s advokatom Naimom Ćelajem, prenela je Ekonomija onlajn.

„Imam informaciju, koju sam dobio od direktora policije, da je posle 12 sati uveče svaki drugi ili treći automobil koji uđe u Prištinu naoružan, odnosno ima ili vatreno ili nož. Alarmantno je zašto ti ljudi nose oružje, za šta, šta hoće sa sobom, čime se bave”, rekao je Rama.

Poručio je da ima iskrenu saradnju s direktorom policije, te da se sa njim sastao u subotu.

„Imamo slučajeve kao što se desilo, gde se osoba koja ima više od 50 tužbi, ponaša slobodno čak i sa oružjem, i ima slobodan pristup gde hoće, uprkos činjenici da je pre 4 meseca napravio još jedan problem na istom mestu“, rekao je Rama na ovom sastanku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari