U pucnjavi u restoranu u centru Prištine jedna osoba ubijena, 20 povređeno 1Kosovska policija Foto: N1 (arhiva)

Jedna osoba je ubijena, a 20 je povređeno nakon pucnjave sinoć u prištinskom baru „Bon Vivan“, objavio portal reporteri, navodeći saopštenje policije da je incidentu prethodila svađa.

Sumnja se da je nakon svađe u kafani, među nekolicinom osumnjičenih, korišćeno i vatreno oružje, a četvorica osumnjičenih kosovskih muškaraca su ranjena, dok je njih 17 – tri muškarca i 14 žena, povređeno od razbijenih čaša i flaša, saopštila je policija.

Policija je na nestu sukoba našla četiri čaure i mrlje od krvi, a u toku je potraga za jednim od osumnjičenih koji je u bekstvu.

Kako je potvrdila Policija Kosova, reč je o osobama starosti između 20 i 40 godina.

Portparol Regionalne policije Priština Agron Borovci rekao je medijima da je oko 23.30 prijavljena pucnjava u baru u ulici Redžep Luči u Prištini.

„Policija je odmah izašla na lice mesta i prema prvim informacijama sumnja se da su neka lica povređena vatrenim oružjem dok su neki drugi povređeni od krhotina stakla“, rekao je Borovci.

Naveo je da su trenutno najmanje dve osobe osumnjičene da su umešane u taj slučaj, kao i da se radi na identifikaciji drugih mogućih osumnjičenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari