Rama: Stvaranje Donbasa usred Balkana zbog eskalacije situacije na Kosovu je realna pretnja

Ostavite komentar


  1. Neverovatno !!! Ovaj lik je apsolutni marginalac (tj.“niko i ništa“) u „svetskoj politici“,pa i na Balkanu,a ponaša se k’o ovaj „naš“,Baron Minhauzen !!!!!

  2. Srbija je pokazala dobru volju za dijalog,ali nema dijaloga sa Prištinom dok se ne ispoštuje dogovor o formiranju ZSO.

  3. Medjunarodna zajednica kao da je prespavala predhodnih mesec dana. Od nasilnog upada u opštine,do hapšenja Srba na Kosmetu. To je napravilo sve sukobe,pa i taj u kome su povredjeni vojnici KFOR-a

  4. Nigde u ovom njegovom govoru ne vidim da je optužio Kurtija za nešto. Ako su iole normalni,svesni su da je sve počelo pre mesec dana sa nasilnim upadom u opštinama na severu Kosova

  5. Medjunarodna zajednica bi morala odmah da reaguje na Kurtijeve manipulacije i nameru da izazove sukobe. Vrlo dobro znaju da on čini sve da izbegne formiranje ZSO

  6. Sve se to može sprečiti samo da se Kurti urazumi i povuče lažne gradonačelnike,pusti ljude koje je pohapsio bez osnova,i povuče obiluje policajce i oružje sa severa. Zatim formiranje ZSO i stvari će biti rešive.

  7. Ovi se i dalje prave kao da su problemi nastali višom silom,a ne Kurtijevim nasiljem počev od upada u opštine,pa do prebijanja i hapšenja! Rešite Kurtija,rešili ste problem! A ne stav nautralan,kao da krivac ne postoji.

  8. Рама ништа конкретно није изјавио. Уколико искрено жели мир неопходно је да осуди Куртијеве једностране акције на Косову. Неодговорно је помињати Донбас на Балкану. Са друге стране руководство Републике Србије понаша се крајње одговорно у намери да заштити српски народ на Косову и свака част на томе.

  9. Albanske aspiracije prema teritorijama druge države su zaista pretnja. Tako da, Ramo, jasno si pokazao ko je stvarni problem ovde dok praviš veliku Albaniju s tvojim drugarima.

  10. Овом пријатељу Вучића не смета то што је Донбас настао на КиМ који је према међународном праву део Србије, а сада је самостално вољом „међународне заједнице“.

  11. Ako albanski kosovari i amerika žele rat imaće ga i ako je Srbija mnogo uložila i ulaže za mir. Očito ga ne možemo izbeći. Od dubokog poštovanja Nemanjića, Obilića, Karađorđa, Gavrila Principa, srpskih vojvoda, srpski narod ne odustaje od očuvanju svoje slobode i svoje državnosti. Dosta je zapad na čelu sa vatikanom očerupao Srbiju i sada je stvarno dosta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.