Rašić: Ako priznavanje dokumenata nije defakto priznanje Kosova, ne znam šta je

Ostavite komentar


  1. Stalno je bilo gnjida među Srbima a to je ovaj Rašić.Srećom pa ih nema mnogo.

  2. „Posteni Srbin“… Neverovatno kako je kroz istoriju uvek bilo Srba koji su bili spremn da odrade sve sta treba i jos i vise za svakog okupatora i neprijatelja Srba…

  3. Sve u stilu vi ste Srbi krivi što mi Albanci pravimo veliku Albaniju, i zbog projekta Velike Albanije opet ce ginuti Srbi da bi se odbranili od širenja pomenutog projekta. Ali i to je dobro poznato, drvo nacionalizma se s vremena na vreme mora zalivati krvlju patriota.

  4. Koga bre ti zastupaš i za koji djavo Danas objavljuje šta ti ima da kažeš.
    Ti , Rada T. i još kojekakvi nebitni
    Tak da i Danas če postati nebitan sa vama i vama sličnima

  5. Srpske vlasti po tradiciji lažu. Srbi na Kosovu su odvajkada bili taoci Beograda.

  6. Marioneta koji sluzi kao dekoracija. Koliko je sposoban i sta mu je uloga pojazuje cinjenica da se na Kosovo vratilo 155 Srba iako je on kao „ministar za povratak“. Nije na Kosovo vratio ni svoju „savetnicu“ Radu Trajkovic.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.