Rasim Ljajić: Izbori koče reforme, ali razumem…

* Nisam primetio iskakanja u ovlašćenjima predsednika Nikolića * Izbori nikad nisu prolazili bez udaraca ispod pojasa i ova kampanja će u oba pravca biti takva * Zukorlić radi šta mu padne na pamet i oduvek je ucenjivao vlast
Potpredsednik i ministar Vlade Srbije i lider SDPS govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Pa dešava se u svakoj zemlji ali, predpostavljam, ne svaki čas kad premijer poželi da izbori budu raspisani. To je ta "sitna" razlika između Srbije i tih nekih drugih zemalja.

  2. ZA OVOG ČOVEKA ODAVNO U JAVNOSTI KOLAJU I VICOVI O NJEGOVOJ,,DOSLEDNOJ,,POLITICI,, U JURIŠU ZA KANABETA I ON I ,,SVEŽI SALATAR,, IMAJU ,,PODRŠKU,,LIDERA,IM,JER SU NEODELJENI,DEO LISTE ŠNS, DA SE ma kako bilo Oduzmu Glasovi Svima koji su na suprotnoj strani Vođine,,MANTRE ,,konceptiualističke,,,reforme,,demonkatratije pod njegovim patronataom,Svi oni tzktv opozicionari, treba samo i jedino da sačekaju,kad će da ih ISPALI praćkom ,i da im ,,dokaže,,šta ON TO SVE ,,UME I,,MOŽE,, OD KAD JE ,,POSTAO,,JEVROPEJAC,, MENTORSKOG MU SMERA,.ONIMA koji još nisu naučili njegovu perfidnost i prefriganost netreba ni da se zaluđuju,njegovim platformama.,za,,napredak,,Srbije,, dokazao je sve od ,,svetlih,,mu 90tih do dana današnjeg gde god je,,posadio,, semenke, svojih,,uspeha,,..ISTE,METE ZA TARGETIRANJE,ISTA RETORIKA,I ISTE,,VIZIJE,,RAZLIKA JE SAMO U GODINAMA,SADA SU PREKRŠTENE U,,ZLATNE,,DOSADA BEHU,, VIZIONARSKE S NAGLASKOM NA ,,ISTORIJKE POBEDE,, SVIH OKUPLJENIH DA NAS PODSETE NA ,,DIVOTE ,KOJE SU NAM ZAJEDNO,,UPRILIČILI PA IH ,,JEDVA ČEKAMO ,,DA IH RESTARTUJEMO,, KOLIKO. LI REZERVNIH DRESOVA IMA U ZALIHI ZA ,,SVAKI SLUČAJ,, DOK,,BRANI INTERESE,,SRBJE.IZABRAO JE ,,zanat,, u kome se NIJEDNA GREŠKA NEPLAĆA PO ZASLUZI,Pa ,,bravisimo,za,,izbor,,. Njemi NIJE potrebna banana da se,,oklizne,,.

  3. ….sve mi je to cudno ….Srbija ne moze da nadje svoj identitet, videvshi stalno ista lica u politici ( vec 25 godina ). Ako je ovo identitet Srbije …..rekao bih da je to jedan ozbiljan problem same Srbije. Koliko Srbija ima vremena da bude " Born"……videvshi da je proslo 25 godina , sa gotovo beznacajnim drustvenim promenama ( jer da su postojale , ne bi nam trazili ni manje – ni vise , nego 35 poglavlja )…….Sta nude izbori …" Vec vidjeno ….ili jos jedan nastavak " Bornovog identiteta " , gde " gonjena " Srbija , pokushava da sazna nesto vise o sebi….koja je opcija sa vise mogucnosti…. ..???…:-)..

  4. Ovaj čovek je neuništiv,zahvaljujući svojoj pripadnosti manjinskom narodu i kao takav je potreban većinskom narodu kao paravan demokratije.To su izvanredno shvatile sve vlade počevši od s.Miloševića do danas.
    Ono što je radilo ministarstvo za odnose sa Haškim tribunalom, radio je Rasim smatrajući da je njegova reč istinita jer su se optužbe uglavnom odnosile na nedela učinjena njegovom manjinskom narodu.Ta funkcija mu je darovana i zahvaljujući njoj ostala je obaveza koju će Rasim još dugo koristiti .To je upravo politika koja se provodi na prostorima bivše "Juge",ja tebi ti meni u svim segmentima života.
    No ona dobro poznata floskula,"bit će bolje" i dalje izvanredno dobro kotira naročito u Srbiji.Blago nama sa svim Rasimima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.