Rašković Ivić: Nerazumna odluka DSS o isključenju

Ostavite komentar


  1. И треба. Сви памтимо њене изјаве о оправданости хрватске агресије на Републику Српску Крајину.

  2. Без начела нема политике. Без Статута нема странке. Нико никад не сме бити изнад статутарног ауторитета. Санда је фактички искључила саму себе својим поступцима.

    Елем, неком смета то што ДСС не жели ДОС2. Неком опет смета то што ДСС не види суштинску разлику између ДС и СНС.

    То нас уверава да смо на правом путу. Оног дана кад нас не буду критиковали Вучићевци, Шешељевци, Тадићевци, Весна Пешић, Ђорђе Вла““…ДСС престаје да постоји.

  3. Srbija pod jednom šljivom. Sitno šićarijska ulizička nomenklatura … koja čeka mrvicu vlasti da im udeli veliki VOĐA.

    Da gđe Raskovic nije bilo ne bi ni cenzus prešli. Ona će uvek biti dama …

  4. Санда избегава одговор на питање, где је то могуће да неко не жели да спроведе одлуку странке која једонесена већином гласова, сетите се кад је избачена екипа око Младеновића због непоштовања одлуке странке на њен предлог председништво је донело одлуку о избацивању, пропао је покушај амеиканаца да дсс угурају у нови дос и зато је хаос цели настао, једина могућа политика ДСС-а је она коју је предложио Милош Јовановић против свих изводјача западним мнтора на власти у БГ и дистанца у односу на снс и жуте фракције, аправо питање је зашто ЈР ставила на црну листу Санду и забранила долазак на конгрес ЈР летос у Москви

  5. SRBSKA ZORA : Zaboravili ste da na početku teksta ispišete interpunkcijske znakove kako bi ih čitalac mogao rasporediti u vašem tekstu po proizvoljnom nahodjenju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.