Rašković Ivić o odluci Miroslava Aleksića: Napravio je grešku

Ostavite komentar


  1. Dobro ti plivaš u svim vodama ambasadorko.Lepo ga vi živite. Ostavite Mikija na miru.

  2. Da li gospodja bivsa DSS zaboravila na svoju „demokratsku“ izjavu, kako Aleksic treba da se IZVINI Jeremicu jer se drznuo da konkurise za predsednika stranke? Ako cemo pravo gdin Jeremic ne ucestvuje u protestima, njegova koleginica u Skupstini seje, zlo a Narodna stranka je bliza SNSu nego opoziciji. Zato, gospodjo to sto govorite nema nikakvog smisla.

  3. Srbi i političke stranke ,šta reći .Mala bara a mnogo krokodila.Borba za vlast pa i unutar stranke .Stranka nema veze sa narodom ona je vlasništvo osnivača stranke .On ju je stvorio i do kraja života je njen vlasnik.Narod ,biračko telo je samo moneta za potkusurivanje. Stranke i stranački lideri su u politici isključivo u borbi da dođu na vlast radi ličnih interes. Njih država ne interesuje osim ličnog bogaćenja i prosperiteta sopstvene porodice kako u zemlji tako i u inostranstvu ,isključivo na zapadu.Niko od vladajuće kaste nije poslao decu da se školuju u Rusiju ,svima su draži poznati,prestižni zapadni fakulteti da li u Americi ,Engleskoj,Francuskoj sasvim svejedno zavisi od afiniteta i gde tatica čuva pare ili tamo neka“tetka iz Kanade“

  4. To vam je tipična Ivićka, kad treba da se nešto konkretno kaže o rascepu u stranci, odmah „ne zna“ šta se to promenilo od maja meseca i tako u krug. Važno je da se pomene Kosovo i ako to nije tema danas u vezi sa Aleksićevim odlaskom iz stranke. Da je pitate nešto o Kosovu, dobili biste potpuno neodredjeni odgovor i tako dok je sveta i veka. Iako sam pristalica Demokratske stranke i nikad ne bih glasala za NS, podržavam Aleksića kao mladog čoveka koji ima odgovore i nema strah da ih iznese.

  5. Nije pogresio.Kao talentovan politicar samo bi gubio vreme u NS koja ima neslavan odnos sa radikalima i slicnim stetocinama,na sceni u kojoj svi hoce da se dokazu kao lideri,predsednici,direktori,ministri,sefovi,nacelnici.

  6. Greška je Aleksića sto je uopste mogao da veruje da je Jeremić neko sa kim je moguća saradnja. Bio ministar voljom Tadića pa pomislio da je zbog toga i političar. inače kao ministar je smisljao nebulozne konstrukcije o tri/ćetiri stuba spoljne politike, jedan od likova zbog kojih smo počeli da postajemo ruska gubernija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.