Rašković Ivić: Vučić hoće da učini građane saučesnicima

Ostavite komentar


  1. Sve je to u redu, znamo mi dobro ko je Vucic i sta radi. Ne morate trositi vreme na desifrovanje psihopate, njegovih namera i nacina. … Loptica je sada u vasem delu terena. Morate da izadjete sa jednim covekom (ili zenom) i ne vise od 5 zajednickih principa (nasuprot djilasovih 30?!?!) od kojih je prvi bezuslovno rusenje Vucica sa vlasti, ako je potrebno 5oktobarskom metodom. To svi shvatite. … Onda ste zavrsili barem pola posla!

    1. Mora da su te zuti dobro zaduzili kad pljujes po drzavi i Predsedniku…ako cemo realno vece su psihopate zuti, koji i ne znaju nista drugo, do da resavaju sve silom. Nece moci, ovoga puta!

  2. Opozicija postaje isuvise iritantna neprestanim kritikovanjem Vucica; zasto toliko napadate i kritikujete, a ne dajete svoj rpedlog kako resiti problem Kosmeta? Besmisleno je govoriti da Vucicev predlog ne valja, a nemate svoj predlog!

  3. Kako to mislite, gospodjo draga, da predsednik ucini svoje gradjane saucesnicima? Vi ste sigurno upoznati sa cinjenicom da je On dobio ogromnu podrsku gradjana na izborima i na taj nacin se legitimisao da u ime svih nasih gradjana predstavlja Srbiju. Nemojte biti zlonamerni.

    1. A zašto onda po svaku cenu insistira na referendumu ako je ubedljivo dobio mandat???

  4. Da li Sanda Rašković Ivić ima morala da ona koja je inspirisala paljevinu Američke Ambasade i pogibiju mladića sa KiM prilikom paljenja sada nekog prekoreva. Vučić samo sledi put njenog oca da je mnogo bolje u situaciji kada su nas Slobo i jurišnici zakrvili od ničega i ratom izgubljenim, ostvarimo za zelenim stolom maksimum. Lesno je Sanda izgubila njeno Kosovo nek se mane moga.

  5. Gospodjo Raskovic vi i vasa stranka DSS ste krivi sto se zemlja raspala ,kad ste mogli nesto da uradite vi ste samo cutali i punili dzepove zato bolje je da cutite i ne lazete narod jer vi ste se pokazali na delu…..

  6. О чему прича Санда Рашковић Ивић не зна ни она сама,до јуче је била у ДСС-у и водила се једном политиком,сад је прешла код Јеремића у НС где се прихватила његове политике и наравно ради како јој он каже шта сме и на који начин да пласира у јавност,толико о њеном политичком искуству.

    1. Joj Vladimire …magarče
      Pa u tvom sns je najveći broj preletaca
      Svi vidimo da u Srbiji ideologija i obraz ne postoje , sve je na prodaju
      Zato druže nemoj biti magarac i gađati druge g…ma dok sam stojiš u septičku jami
      Nije taj sendvič I ta kinta vredna toga da budeš NIKO I NIŠTA. ..jer upravo to su ljudi bez sopstvenog misljenja

  7. Догодине у Книну! Наредне у Трсту!…

  8. Zbog obilja kralju odanih komentatora bilo bi deplasirano odgovarati na svaki pojedinacni, jer im je zajednicka crta jedno – kao da ih pise sam kralj. Mozda je to razlog njegove nesanice, treba smisliti sve te pseudonime. Sve komentare karakterise isto – spinovanje. Izbeci temu i njen sadrzaj, a izblatiti autorku. Sto rece Dusko Radovic, pistoje dva nacina da na coveka zalepis etiketu, prvi – liznes etiketu i zalepis, a drugi – pljunes na coveka i stavis etiketu. Kralju je drugi nacin omiljen, osvojio bi titulu na takmicenju u pljuvanju u dalj u nasoj kraljevini. I kad smo se lepo nazabavljali citajuci komentare o liku i delu g-dje Raskovic, uz jedno insistiranje da, kad je ona prodala svoje Kosovo (verovatno se misli na Krajinu), neka pusti nas da prodamo svoje, uvodeci stari dobri folklorni elemenat o Srbima i Srbima, da se mozda osvrnemo na nespornu cinjenicu da kralj krsi Ustav Srbije kad god ima otvorene oci, a o tome sanja u retkim trenucima sna, da na izborima nije uz kraljevo ime stajala napomena „kojeg ja, gradjanin, ovlascujem da radi sta mu se cefne sa drzavom i mojom buducnoscu“, da se njegovo lose psihicko stanje ogleda u mentalnom saltu od velikosrpskog ultrasovinistickog rojaliste do minimalistickosrpskog ekstremnoevropejskog demokratskog republikanca i da svi mi idemo za vodjom koji nije slep, nego lud. A samo je otac g-dje Raskovic bio kompetentniji od nje da tu, inace ispravnu dijagnozu postavi.

    1. I ono sto je zajednicko za sve botove je da nikada ne odgovore na prozivku nego napisu jedan komentar i to je to. Samo me zanima da li uvece kad legnu i sve se utisa ikada razmisle o posledicama za Srbiju zbog prodavanja duse za neki, verovatno sitni novac ili privilegiju.

  9. Evo ja ima predlog za razmenu teritorija. Albancima Kosovo sa Preševom i Bujanovcem. Srbiji – sever Kosova, i Republika Srpska. Preseliti sve Srbe sa Kosova, iz Hrvatske, iz Federacije BiH, Crne Gore i Makedonije. Naravno, ko hoće. Ko neće neka ostane da živi tamo ali da više ne kuka. A posle – posle će da vide šta će da ih snađe u ekonomiji i politici.

  10. Ko o cemu baba o ustipcima! Pa draga gospodjo,uhvatili ste se svi o krsenju ustava predsednika ko pijani plota!

  11. Mnogi su se na vlast uspinjali preko Kosova. Na taj nacin je na vlast dosao i AV. Kosovo ce ga srusiti sa vlasti. Ima tu neke vece sile. I vasa ce stranka gospodjo, proci isto ako ne smislite nesto mnogo, mnogo drugacije i bolje za „NASE“ KOSOVO!
    USTAV=REFERENDUM=KOSOVO

  12. G-đa Rašković-Ivić sasvim sigurno zna da je uvek korisno lične motive sakriti u ‘volju naroda’. Vučić nije ni prvi ni, nažalost, poslednji političar koji huška na balvane, pardon, referendum da bi samo on na kraju profitirao. S obzirom na specifični politički pedigre koji njeno prezime nosi, lepo je što se naizgled opredelila za razumno rešavanje nerešivog problema. Sem ako – naprotiv – ne misli da nedužni regruti treba da ratuju za državne interese (koji nemaju veze sa odbranom od okupatora)?!

    (drugo javljanje)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.