Rasprava Vujovića i Radulovića

Ostavite komentar


  1. Naljutio se jer mu je rekao istinu u oci, neznaju oni da podignu ekonomiju Srbije, ali u otimanju od gradjana im nije niko ravan. Imali su 5 g. da pokazu sta znaju, a rast BDP-a najslabiji u okruzenju.

  2. Zašto moramO mi stare devizne šdednje da čekamo još peT godine za povraćaj stare devizne šdednje koja je položena još 1987““1988 god. i to sa simboličnom kamatom od 0,5 godišnjE .Ništa ne poštujete ni osnovne odredba Ustava RTepublike Srbije o osnovnim pravama i slobodama , niti međunarodne pravne norem koje nste prihvatili. sporazum o sukcesiji imovine biv.SFRJ 2001 god.a ni Presudu Međunarodnog suda za ljudska prava u slučaju Ališić i dr. a koja vaši za sve biv. republike za što pre vraćate deviznu šdsednju građanime ““državljanima biv.SFRJ““ja .O kakvoj cladavini prava se govori u Srbiji kada mi koji smo verovali i bili ubeđeni da neće se rasšasti Jugoslavija , naš novac ne možemo podići već preko 30 god. odnosno bit će ih 35 god. a s druge strane se troŠe pare za namene koje ne bi trebalo da imaju prioritet u odnosu na nas kako što je za zapošljavanje po 13.000 evra ,nabaka na naoružanje i dr. namene koje nisu neophodne .Zar sa našim novcem da te probleme rešite .Zar nije dosta i sramno da se tako ponašate .Nisam čuo ni reč od poslanika da gvori o ovmo pitanju..Alal Vam vera za ovakav odnos prema nama .Ne znama da li če EU da se složi sa ovakvim odnosom prema starim deviznim šdedišama kada budu raspravljali o finansijama za R.Srbiju.OPŠIRNO I VAMA G““DINE MINISTRE PA i PREDSEDNIKU VLADE SADA PREDSEDNIK DRŽAVE SRBIJE i nisAM DOBIO NIKAKAV ODGOVOR .ZATO MOLIM REDAKCIJU DA OJAVI OVAJ KOMENTAR PA NEKA SVI SAZNAJU KAKO SE PRIMENJUJE PRAVO I KAKO SE OSTVARUJE VLADAVINE PRAVA U SRBIJI PREMA NAMA.Sa ovakvom kamatom mogu da predpostavljam da će ih otkupiti neka banka pa će ih plasirati te devize kao kredite ali daleko sa većom kamatom.Prema tome samo da znat da ćemo se obraćati i Savetu Evrope za ovakvo ponašanje što nikako nije u saglasnosti ni sa Ustavom Srbije još od 2002 god. kada je donet Zakon za povraćaj stare devizne šdenje niti sa mežunarodnim pravnim normama o slobodnom uživanju imovine .Kada bih podigli te pare na vreme barem do 1916 god. sigurno smo mogli nešto i da nadoknadimo xdeo štet koju smo pretpeli a sada tzreba da čkamo još pet god. počevši od naredne 2018 go.A …

  3. Ministar Vujovic brani neodbranjivo i to potpuno svesno radi. Umesto da rade na kreiranju nove vrednosti oni presipaju iz supljeg u prazno, pa onda opet u krug. Zato nam i jeste rast BDP gotovo beznacajan. dok zaposlenost raste iskljucivo u vanprivrednim delatnostima

  4. mislim opste je poznate ko se ovako javno naljuti i napusti sednicu da je u pravu.. ja da moram sa nekim da se svadjam oko necega zasto znam da sam 100% u pravu, a da on mlati zvog svojih botova, ja bi mu rekao kako je i istog momneta ustao i otisao.. narod neka procenjuje ko je tu ispao kako… za svakoga malo inteligentnijeg jasno je da ja Vujovic u pravu….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.