Ratko Božović: Napredujemo u nazadovanju

Ni šest meseci protesta ne umanjuje nasilje nad neistomišljenicima

Ostavite komentar


  1. Interesantno da se uvek zale ovi fosili.Mi mladi smo naravno zadovoljni jer za razliku od vrsnjaka u Evropi smo slobodni,radimo,uzivamo..

    1. Nevaspitani Vučićevi botovi.
      To možete govoriti svojim roditeljima, sram vas bilo.

  2. Sto volim kad ovako ignorisu investicije i sve i lupaju kao po diviziji.Samo napred starce.

  3. Ova politika – dakle bas ova ista, u dlaku, a ne ovakva – vec je dobro poznata u svim bivsim republikama SFRJ. Cak isti akteri. Sad je gledamo kod kuce pa su se neki nasli u cudu i neverici ili im, na taste duse, testosteron opet skocio. Interesantno da nema Alfa-muzjaka. Vise je to coporativno batinjanje. Mislim da su za sad Sabac i pretuceni, vredjani, blaceni, hapseni, saslusavani i/ili zastrasivani gradjani „dobro“ prosli. Bar sa stanovista Sarajeva, Stambolica, Curuvije… Osim, naravno, Olivera Ivanovica. Ne znaci da ce tako i ostati. Sto rece Draza – Jos nije vreme. Ako to vreme dodje a ozbiljne opozicione stranke nema, nece valjati na za koga od nas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.