„Razumevanje umesto osude“: Tamara Vučić na Instagramu o mitingu „Srbija nade“

Ostavite komentar


  1. Moramo uprkos razlikama da pronađemo modus vivendi u ovom društvu. Nisam glasač SNS-s, ne sviđa mi se Beograd na vodi i informativni program TV Pink i znam da postoje argumenti koji bi mogli da utiču na
    promenu mišljenja članova ili fanova te stranke. Sa druge strane, ne pada mi ni na kraj pameti da ih vređam i da im se podsmevam jer trenutno drugačije misle. To je i kontraproduktivno i veoma malograđanski. Ne činimo drugima ono što ne bi želeli da se radi nama samima.

  2. Mene ova žena,kao i Vucic jako podsećaju na glavne aktere serije Crna svadba,pogotovo ova zena ..

  3. Slobodni izbori sa demokratskim i fer uslovima, to će gospođo dovesti do svega gore navedenog.

  4. Bravo, draga gospođo! Gde ste bili predhodnih 10 godina? Naravno da nam treba empatija. Objasnite to svom suprugu za koga sam ja strani plaćenik, domaći izdajnik, hijena, lešinar….a samo zato što ne delim njegovo mišljenje i njegove manire. Zašto imam osecaj stida kada god progovori?

  5. o kakvom se deficitu ovde radi?
    svima preporučujem da pročitaju knjigu, ili pogledaju film, ako ne vole da čitaju – onaj dečko u prugastoj pižami, kada se tata nacista vraća kući s posla (jer i rad u logoru je poso) i grli dečicu. posle banketić, muzika, fino kuckanje čašama. čitanje poezije i taj rad.

  6. Draga sestro pa reci to suprugu koji naziva gradjane hijenama,lesinarima,narkomanima .Sta znaci jedinstvo bilo je 200 000 ljudi za Vucica i pre toga 200 000 koji se ne slazu sta i kako on radi.E tim drugima se ne uvazava njihovo misljenje o Eu,Kosovu,standardu,ekonomiji prema njima se konstantno siri mrznja i uvrede i sta je to jedinstvo,ljubav ,empatija.?????

  7. Kada vladajuca sekta govori o „jedinstvo umesto podela“ podrazmeva se da misle sef sekte, ali takodje umesto ljubavi promovise mrznju jer su svi ostali idajnici i placenici stranih sluzbi, dok se vladajuca sekta enormno bogati preko namestenih tajnih ugovora

  8. А шта би друго рекла “прва дама” Србије? Мада и она лично не верује мото са скупа СНС да је “Вучић нада Србије”. То време неумитно пролази.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.