Realan drugi krug izbora u DS

*Novi predsednik DS moraće da obrati pažnju na svoj legitimitet jer će izbore osvojiti sa malim brojem glasova, upozoravaju sagovornici Danasa
I Bojan Pajtić i Dragan Šutanovac očekuju pobedu u prvom krugu stranačkog glasanja demokrata

Ostavite komentar


  1. Kampanja kratko traje tako da "novi" kandidati Lutovac i Antić nemaju realne šanse da pobede. Prvi krug neće doneti pobednika, a u drugom sigurno pobeđuje Šutanovac i to je za DS i Srbiju dobro obzirom da stranka vapi za promenama. Istovremeno Šutanovac poseduje iskustvo, energiju i snagu neophodnu da se stane na put rastućem primitivizmu i prostakluku čiji su nosioci oni koji vladaju Srbijom.

  2. Ovde jedino Srboljub Antić ima potrebno znanje i iskustvo. Pajtić i Šutanovac su ljudi prošlosti, a Lutovac je bleda i neubedljiva marioneta Ivana Vujačića.

  3. Šutanovac koji je podneo 2.500 potpisa od kojih je preko 1.000 bilo neispravno se upire da sve ubedi kako je favorit (smejurija o 8.000 sigurnih glasova!). Kad vidite ekipu koja je oko njega (Balša, Kena, Tamara Tripić koja je glavni akter uzimanja sumnjivih kredita od Razvojne banke Vojvodine) jasno vam je dokle je stranka došla. Ako nekim čudom ne pobedi Lutovac mogu odmah da metnu katanac na stranku ili da se kolektivno odmah učlane u SNS, kad su ionako isti.

  4. ZIVEO DRAGAN SUTANOVAC SVI MI KOJI SMO YA NJEGOVOG DESNU RUKU KENU YNAMO O KAKVIM SE INTELEKTULALCIMA RADI I ONI SU NAJ BOLJI YA STRANKU!

  5. Zoran Lutovac zaslužuje mesto predsednika DS. Nov tim,novi ljudi, nov lider! DS može i mora drugačije, ne zaslužuje da bude na ivici cenzusa…

  6. Drago mi je da DS bira predsednika na neposrednim izborima i čestitam im na tome. Međutim želim da upozorim na jedan netačan podatak koji je iznet u članku. Dakle nije tačno da su ovo prvi neposredni izbori koje je stranka organizovala! Prvi neposredni izbori za predsednika stranke kao i za članove skupštine organizovani su u Socijaldemokrastkoj stranci

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.