Rektorka Popović: Politizaciji slučaja Malog doprinelo praćenje medija do granica rijalitija

Ostavite komentar


  1. Eto to nam je posledica otvaranja i zatvaranja u jednom danu Poglavlja 27. I 28. o nauci i obrazovanju. Sad ce nas Univerzitet morati da prosi od Eu da mu se kroz neki projekat usmeri onih standardnih 20 odsto, ili ce i dalje nastaviti da dere roditelje studenata. Umesto da se lepo obrazovanje finansira iz naseg Budzeta koliko treba, jer mi cemo novac koji se u budzet sliva iz kredita i drugih donacija morati da vracamo u narednih 100 godina, tako da nam to ne gine.
    No, uprkos logicnom trosenju budzeta, mi ga ipak moram9 trositi neligicno i pare se usmeravaju na azilante iz Pakistana i Afganistana, NVO i slicnim nepotrebnim rasipnistvima, umesto na Univerzite, i prosvetu u celini.
    Ali, tako to okupatori rade.u svakoj koloniji, pa i Srbiji. Nana jos ostaje samo jedan manevar, a to je da se masovno pobunimo protiv ovog nelogicnog i neprirodnog poretka.

  2. Ovoj ženi će beleg sramote i nečasti ostati do kraja života. Izvršila je zadatak dobijen od SzS i odigrala svoju mizernu ulogu, ulogu nečasti.

    1. Hvala Bogu da će beleg časti ostati lopovu Malom i ovom ludaku na vlasti.

      1. Ma,koga briga za Doktorat.E,ali ona sad vozi novi brrrm,brrrrm…a do pre dva meseca išla busom,pa ti vidi.

        1. Postojanje ovakvih “ polu pismenih “ botova je dokaz da ni zabaviste , osnovne sa srednjim skolama ni visoko obrazovanje ne obavlja svoju funkciju pa “ dr “ diploma “ a la pelle “ ( prepune lopate ) …..ali zato sns sekta “ prima “ sve i svasta pa i placa …..doduse sendvicima

        2. Ljubiša, šta misliš da li će da kupi i 24 stana kao tvoj Mali uzor!

        3. Ako dozvolite i meni da vidim: zbog efikansnosti u radu rektorka ne treba da koristi gradski prevoz nego automobil.

    2. Ocigledno je da niste upuceni u rad, a pre svega, obaveze univerziteta. Ovo nije jedini slucaj ponistavanja doktorata/diplome na BU, bilo ih je nekoliko. Zbog, kako je rektorka i objasnila, politizovane price sto u ovom slucaju nije moglo da se izbegne, politicki ostrascene osobe zamisljaju kako je Mali zrtva, a rektorka nacasna. Nije ona odigrala nikakvu ulogu, samo je odgovorno radila svoj posao.

    1. U pravu si Vucicev igrac a pristup rektoratu imali Djilasovi jurisnici koji du vec dokazani lopvi narko mafijasi unistitrlji Srbije na sve nacine I politicki I gizickk

  3. 5 godina rešavate nešto za šta i nepismen već zna da je plagijat i sad nas uveravate da bi se slučaj svakako ovako završio. pa da nije bilo pritiska javnosti ne biste vi to rešavali još 5 godina.

Ostavite komentar


Politika

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju 8

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Berlinu da će Kosovo ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope i da će u maju legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.