Režimski napisi deluju najviše na pristalice vlasti

Kako na opoziciju, prema analitičarima, utiče pisanje provladinih medija

Ostavite komentar


  1. Gospodine Đilasu, da li ste postali dementni ili ste pak jako drski… Čini mi se da ste mladi za demenciju. Zato se prisetite dana vašeg terora i hajki na pojedine medije i ne brukajte se više jer dalje nemate kud – na dnu ste.

    1. Draga Vesna, kad smo kod demencije…potsetite nas kad je to Đilas bio na državnoj funkciji i u poziciji da ugrožava nekoga? Sa mesta gradonačelnika svakako nije imao takva ovlašćenja. A što se tiče gubitka pamćenja, izgleda da ste vi zaboravili ko je donosio zakone kojima su gašeni mediji u Srbiji dok je bio ministar informisanja…malo ste pomešali lončiće, ili ti famozni sendviči izazivaju neke neželjene nuspojave….posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom

      1. Dragi Shone, ne znam na kojim je funkcijama bio Djilas, kao sto.ne znam kako se sada zovu gradski funkcioneri. Ali secam se da je zahvaljujuci njegovoj dobroj vlasti sada ustolicen zna se ko. Takodje vidim kvalitet onoga sto je za njegovog mandata uradjeno. Ovi sada samo nastavljaju i usavrsavaju iste metode. Nema svetla u tunelu. Jos.Steta.

    2. E, Vesna, Vesna… Zašto takav bes, čemu tolika srdžba? O kakvoj demenciji Vi govorite, o kakvom dnu? Gospodin Đilas je pravi gospodin i njegovo vreme će tek doći. Ne znam koliko godina imate, pa Vas zato pitam da li se možda sećate kada je na sastanku sa predsednikom Slobodanom Miloševićem Dragan Đilas kao student bio kuražan da mu se suprostavi i direktno u lice mu kaže da je vreme da on ode. Od tada do danas gospodin Đilas je ostao pravi borac za pravedne stvari. Pitam ja Vas ko bi danas bio u stanju i ko bi danas imao priliku da na sastanku sa današnjim predsednikom Vučićem da mu u lice kaže da je vreme da ode a da Vučić ostane miran kao što je to tada učinio Milošević To ja ne mogu da zamislim, a Vi?

      1. Bot ne moze da se naljuti, ne gaji srdzbu. Bot je savrsena imitacija coveka samo bez mozga.

    3. Koja glupost. Zašto na dnu? Bio je najbolji gradonacelnik posle Branka Pesica. Ucino je mnogo dobrih stvari od mostova do obdanista i dalje. Mi pravi gradjani Beograda ga pamtimo i postujemo.

    4. Vesna, za ono loše što je radila bivša vlast, platila je porazom na izborima, a i oni nebi pali da su uveli totalirizam u svim aspektima države, kao što je sada. Legitimno je što opozicija sada nudi drugu alternativu i traži novu šansu, valjda svesna svojih napravljenih grešaka.

  2. Svi mogu da pričaju o medijima i kukaju na medije samo Đilas ne. Kad je Đilas nije bio na vlasti takođe se nije skidao sa Pinka, samo što je Đilas bio i vlasnik tadašnje politike, bio je stopostotni vlasnik novina Press koji su se štampali u nenormalnim količinama i na kiosku si imao samo njih uz Fast novine. Takođe je Espreso bio njegov i još gomila drugih novina koje su propale kao i on kad je smenjen sa vlasti.

  3. „Svakodnevni negativni tekstovi…“
    Ovi kao da su sa Marsa pali.Provedite 10 minuta uz N1,B92,Prvu,Nasu,prelistajte Blic,NIN,Vreme,Danas ili pregledajte nebrojeno internet portala i videcete sta su svakodnevni negativni tekstovi u kojima se Aleksandar Vucic i aktuelna vlast spominje nebrojeno puta,Naravno uz najprizemnije omalovazavanje,vredjanje i kritikovanje.Sto bi rekao nas narod „vice lopov drz’te lopova…“

    1. Dobro i sta nije istina, je li pao zid, jesu li zavrsili koridore, da li je Gosa i dalje u stecaju, je li dobar zakon o radu, ko je prodao resurse i najbolju zemlju strancima, da li je gorivo jeftino, jesu li ukinuli uredbu o smanjenju plata i penzija i kad ce radnicima i penzionerima isplatiti oduzeto, da li je PDV povecan, koliko dobijaju majke na porodiljskom, kako narod zivi u unutrasnjosti Srbije …

  4. Dok sam radio u brodogradilištu „Beograd“, stečajni upravnik Zoran Janjušević je nas iz komercijale terao da kupujemo list Danas. Naravno to smo kupovali pošto nas je Janjušević svakodnevno proveravao, a u to vreme je najviše tendera objavljivano u listu Danas. To je period od 2000. do 2004. godine. O kakvim se tenderima radilo mogu da navedem jedan primer: Izgradnje marine u savskom rukavcu od betona? Danas je 2018. godina i od toga nema ništa. U navedenom periodu ubedljivo je javnih poziva bilo u listu Danas i mnogi su se obogatili. Sada toga više nema, ali zaposleni i saradnici primaju veće plate nego onda. Da li je to normalno?

  5. Dobar je ovaj internet,ali ne valja što svaki gmaz može da se nakači na njega i lupeta takve gluposti ko guza po noši.Kad pročitam ove komentare koji podržavaju najvećeg među lažovima,zapitam se dali ti ljudi žive ovde među nama kad ne registruju toliku količinu laži.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.