RIK dodelio mandate poslanicima u budućoj Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Pazi, izbori su jos u sudskom postupku a tzv RIK vec daje mandate. Ne zarezuju oni nista, boli njiih uvo, ceraju samo napred. Dakle posto to nema ljudskih svojstava, mora da su u pitanju Androidi ?

  2. rik u zatvor.sns je osvojio 74,a ukradeno je 114 poslanickih mesta.sto je ukupno 188.za toliko poslanickih mesta potrebno je 5miliona glasova.ne kradite mi glas,lopovi bedni.4,5 miliona nije glasalo sns a on postigao najvecu lopovsku pobedu u istoriji srbije.

    1. Izgleda da vam nisu do kraja objasnili posledice bojkota. Poklonili ste Vucicu dvotrecinsku vecinu i vec ste zaboravili na bajke o “delegitimizaciji”, nego ste udarili na kuknjavu o pljacki. Nesposobni ste bre.

      1. Jedno sigurno znam! Srbija nije više država srpskog naroda, nego, ujurduma, crna rupa na jugu Evrope! Tačno ono što su nemci obećali još 40 godina prošlog veka! Njih apsolutno nije briga za srbe! Samo ih interesuje ta teritorija kao koridor za nesmetanu ekspanziju na istok /Drang am Est!/.

      2. Ako ti ne vidiš pljačku ne samo na izborima nego u čitavoj državi u svakoj oblasti od strane vlasti onda si ili slep ili glup.

      3. Posledični sled@ I te kako su sposobni! Sve se dešava po njihovom prethodnom dogovoru. Naplatili se se i jedni i drugi za sve ovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.