RIK: Na osnovu 98,79 odsto obrađenih glasačkih mesta za izmene Ustava glasalo 59,71 odsto

Ostavite komentar


  1. Interesantno na danasu na sve vesti o referendumu komentara NULA. Ko nam se to bavi „šutnjom“ o rezultatima referenduma i nakon 18 sati od zavrsetka istog?

  2. Kada se saberu glasovi na mestima gde je opozicija imala kontrolore za NE je glasalo preko 50 %, u nekim opštinama veoma ubedljivo.
    Međutim, u pojedinim seoskim područjima, kao i u Sandzaku opozicija nije uspela da obezbedi kontrolu i tamo su rezultati drastično različiti. Jasno je svima, i nama i njima šta se na tim mestima događalo.
    Mogu da kazem da sam besan na deo opozicije koja je bojkotovala referendum, jer da su se i oni uključili sva bi mesta bila pokrivena, a referendum bi pao. Takođe bi i procenat za NE bio još viši jer su bojkotaši uspeli da ubede jedan deo građana da ne glasaju.
    Pitanje da li bi se taj deo opozicije predvođen Đilasom uopšte više mogao računati u opoziciju jer je očigledno da svesno ili zbog svoje gluposti rade za rezim.
    Bez obzira na njih, rezultati koje imamo u gradovima, a pogotovo blistave pobede u najvećim gradovima Beogradu, Novom Sadu i Nišu daju razloga za zadovoljstvo pred izbore 3.aprila.

  3. Znači, glasalo 30% od broja birača. Od toga 59% za, znači odluka o izmenama Ustava donesena je na osnovu 18% glasača od 6,5 miliona odnosno 1,1 milion. Bravo za Demokratiju, stvarno rastura!

  4. @neuk baš si neuk, to jeste demokratija kao i svuda u svetu, a glavni krivci za ovo su oni koji su bojkotovali umesto da izađu i sruše ovaj rezultat sa NE. Ista glupost i oko predsedničkih izbora kad je ovaj pobedio, a opozicionari kazu E nije on moj predsednik. Pa jeste i biće dok se ne opametimo. Dok se mi koprcamo oko demokratije i učimo evropske zemlje demokratiji. Dok se pričaju prazne priče ovaj uvede u BG ponovo cene vrtića 50 posto veće zavisi od toga koliko je dete u vrtiću. Dok se opozicija prosipa na gluposti i bojkotuje oni potpisase ugovor od 8 milijardi za metro i ko zna koliko strpase u dzep…. Jedni i dalje bojkotuju, a drugi završavaju prijave poslove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.