RIK proglasila izbornu listu „Aleksandar Šapić – Pobeda za Srbiju“

Ostavite komentar


  1. Pisao sam ovde da izlazak na izbore ne znaci da niste opozicija.Ali,ne mogu da ne primetim ,koliko ima problema u birackom telu opozicije .Kada su uspeli da se prodaju i Radulovic i Beli i Sapic ,kao opozicija a nicim sustinskim nisu to pokazali a bili su percepirani kao da jesu . Konkretno,Sapic nijednim potezom nije zalicio na opozicionara, a dobio je 9odsto na gradskim izborima , naravno nisu naprednjaci glasali za njega .Zbog onih 7 odsto 2016. Radulovica i danas slusamo sa svojim notornim nebulozama o svemu i svacemu,pogotovo o migrantima i to i na ovom portalu .Valja se zapitati ko su novi primerci u opoziciji ovih prethodnih .Ja mislim da je cak primerenije pitanje,ko nije.Mozda,eventulno Psg ,dalje Ds degradira sebe iz casa u cas,ujedinju se pa se u procesu ujedinjavanja dodatno rasformiraju ,za DJilasa i ne mislim da je iskreni opozicionar, u Narodnoj stranci ima dobrog sveta ali nicim do sada nisu pokazali da zasluzuju ikakvo poverenje ,a sto se tice Dveri za njih mi je zao sto su uopste u opoziciji ,njihova politika zasluzuje svakodnevnu borbu protiv nje i nema ujedinjavanja sa njima cak i protiv ovakve vlasti .

  2. Sapic je mlad a vec bedan. Pa, plivaj u SNS- septickoj jami,opoziciono- uzvodno ili nizvodno, svejedno tu si- tu si ti odavno. Znamo te.

  3. Kome je Šapic opozicija? Opoziciju?!?!
    Da se ne lazemo: Šapic je prodana duša i nikad nije bio protiv ovoga rezima, od koga on prosperira!
    Šapic-Jovanovic-Canak-Olenik-Šešelj….. to vam je jedan nivo!!!
    Prava opozicija su ljudi koji otkrivaju afere ove vlasti i koji se bore za demokratiju!
    Pre svih novinari Danasa, Krika, Insajdera, NINa,BIRNa………

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.