RIK: Saša Radulović šesti kandidat

Ostavite komentar


  1. Cestitam. Sad ne moze cak ni vucic da kuka na rts kako objavljuje izjave nekandidata… a bogami sad ce i cela zurka da postane zanimljivija. DJB dolazi do medija!
    Vucicu, spremaj polako penziju… ne sto ce neko da te oduva glasovima, razlika ce biti mala – ali ti si sad umesto sigurnog pobednika u prvom, upravo postao sigurni gubitnik izbora, u drugom krugu.

  2. Kako li si ti skupio potpise da mi je znati?Neverovatno da mu se stranka jos uvek nije raspala!Dobro posle izbora on je zavrsio svoju karijeru u politici…

  3. Jedini kojem je stalo do promene SISTEMA i opšteg interesa……pored Belog naravno.

  4. Stvarno cudo jedno da je uspeo da skupi,ako se uzme u obzir da nema nikakav plan i program kako da poboljsa zivot gradjanima.

  5. Treba otovreno reci da Vucic nikada nije pobedio na izborima uvek ih je kupovao od siromasnih gradjana za kilo secera i brasna. Evo urpavo se to dogadja i sada po selima se rastrcala KAMARILA SNS-ovaca sa spiskovima. Kako to spreciti?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.