Ristić: Martinović prima šest plata, a drži moralne pridike

Opozicija će tražiti spisak poslanika vladajuće većine koji imaju stan u Beogradu, a naplaćuju putne troškove

Ostavite komentar


  1. Ovi SNS-ovci, među kojima je i podosta polupismenih, očigledno smatraju, rukovodeći se javnim tiradama svoga poglavice AV, da su Srbi zaista glup narod pa će sve tupave i glupave izjave da „progutaju“! Tvrdeći, kao taj Filipović, -citat- „ovako izgleda kada oni na terenu izlože svoj plan i program i noću izađu i uzmu i unište nečiju privatnu imovinu“ a pri tome namerno „zaboravi“ da pomene šta su ONI uradili sa privatnom imovinom npr. u Savamali koja je bila dosta veća od jednog automobila! SNS-ovci haraju i pljačkaju po Srbiji, za njih, posebno za njihovog poglavicu AV, ne važe ni zakoni, ni propisi ni Ustav, rade šta hoće, zidaju bespravno gde hoće, nameštaju tendere i otvaraju radna mesta za ljubavnice i ljubavnike, snaje i šurnjaje, kume ii kumove itd. pa se posle čude ako nekom građaninu prekipi njihova totalna diktatura pa nekome SNS-ovcu pokaže svoj bes i zube, razbivši mu nedužni uto! Nisam za takve „akcije“ ali -u suštini bolje da strada auto nego da narod, gladan i obespravljen, počne čuvenim srpskim „govnjivim motkama“, da im razbija glave i lomi rebra! Daće Bog da to ne bude potrebno i da će biti dovoljne olovke kojima će narod na dolazećim izborima krstić ucrtati na pravom mestu i mnoge iz redova SNS-a, odmah posle izbora, poslati na poduži „odmor“ iza rešetaka u Zabelu kod Požarevca!

  2. kada čovek nema šta pametno da kaže onda on potegne skupštinski restoran i putne troškove. Gde ovo vodi, hoćemo li na kraju dobiti republički parlament u kome će isključivo sedeti beograđani? Šta je sa brojnim saglasnostima narodnim poslanicima da budu u sukobu interesa? Poslanici koji su dobili takve saglasnosti i državna agencija koja ih je izdala su naši kočničari u stvaranju uređene države, a ne oni koji naplaćuju putne troškove i ručkaju u skupštinskom restoranu.

  3. Trazite od MUPa podatke o prebivalistu i boravistu poslanika pa cete videti da je vecina njih prijavljena da ima boraviste u Beogradu jer tu imaju stanove, a formalno se vode u svojim gradovima, te tako naplacuju troskove putovanja. Trazite da ispostave i imovinske karte, pa cete videti da vecina njih ima stanove po Beogradu, ali da se provere i oni koji se formalno vode na clanove porodice. To je klasicna zloupotreba, jer dovode u zabludu nadlezne sluzbe skupstine, a potom i gradjane. Poslanici SNS iz unutrasnjosti ne zive u svojim sredinama. a naplacuju troskove putovanja, npr. Sormaz iz Smedereva, Janjusevic iz Priboja, Martinovic iz Rume…spisaj je podugacak. A koliko tek imaju plata, o tome moze da se napravi poseban Insajder!

    1. Potpuno ste u pravu, promoter otimanja para kroz putne troskove je bio doskorasnji preCednik drzave, jos devedesetih. I sta je bilo? Da li je bar vratio oteti novac, posto svi znamo da nije odgovarao. Nije odgovarao zato sto nije bilo petog oktobra! Ko se seca, odmah je sklopljen pakt sa upropastiteljima Srbije, uveden trijumvirat. Trijumvirat sa razlogom, da bi JUL, SPS i SRS naucili „revolucionare“ kako se krade i otima od raje. Za uzvrat, Djiondjic i Kostunica su abolirali „neprijatelje Srbije“. Novu verziju tog filma gledamo, evo vec sedam godina. I tako, kolaricu panicu…do beskraja. Srpski politicari su jos u kolevci naucili sve o narodnim neprijateljima i izdajnicima i lopovima, ali su pelcovani protiv patriotizma i odgovornosti za sopstvene postupke. Svi znaju zasto je to tako, a tako je zato sto je sluzba svakom od njih dala sansu da, bar neko vreme, moze da uzima „pozajmice bez priznanice“ iz drzavne kase. U zavisnosti od „vladanja“, narodu se povremeno „daje na znanje“, da su pojedinci ponekad „kraduckali“. Kraja nema, samo se glumci, po potrebi, menjaju.

  4. ‘Igra’ je tako napravljeta da na kraju svi dobiju taman ono sto zasluzuju. Naravno da ni izuzetak nece biti ‘laufer’ vjekoslava domagoja seselja !! KAD TAD !

Ostavite komentar


Politika

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS 10

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS

Na konsultacijama u Skupštini Srbije koje je sazvala novoizabrana predsednica parlamenta Ana Brnabić postignut je dogovor o tome ko će u narednom periodu rukovoditi radnim telima. Najveći broj predsednika i zamenika skupštinskih odbora imaće Srpska napredna stranka, dok koalicije Srbija protiv nasilja i NADA, koje nisu ni prisustvovale konsultacijama, neće predsedavati ni jednim odborom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.